random

FAQ
Login en Registratie Bewerkingen
Waarom kan ik niet inloggen?
Waarom moet ik eigenlijk registreren?
Waarom wordt ik automatisch uitgelogd?
Hoe kan ik vermijden dat mijn gebruikersnaam verschijnt in de online gebruikers lijst?
Ik ben mijn wachtwoord kwijt!
Ik ben geregistreerd maar kan niet inloggen!
Ik was in het verleden geregistreerd maar kan niet meer inloggen?!

Gebruikers voorkeuren en instellingen
Hoe verander ik mijn instellingen?
De tijden zijn niet juist!
Ik veranderde de tijdzone en de tijd is nog steeds fout!
Mijn taal is niet in de lijst!
Hoe kan ik een afbeelding tonen onder mijn gebruikersnaam?
Hoe kan ik mijn rang aanpassen?
Waneer ik klik op de email van een gebruiker vraagt men om in te loggen?

Plaatsings Onderwerpen
Hoe plaats ik een topic in een forum?
Hoe kan ik een bericht bewerken of wissen?
Hoe kan ik een handtekening toevoegen aan mijn bericht?
Hoe kan ik een Opiniepeiling(poll) maken?
Hoe kan ik een Opiniepeiling(poll) bewerken of wissen?
Waarom krijg ik geen toegang tot een forum?
Waarom kan ik niet stemmen in een Opiniepeiling(poll)?

Formatting en Topic Types
Wat is BBCode?
Kan ik HTML gebruiken?
Wat zijn Smileys?
Kan ik Afbeeldingen plaatsen?
Wat zijn mededelingen?
Wat zijn Sticky topics?
Wat zijn Locked topics?

Gebruikers Peil en Groepen
Wat zijn Administrators?
Wat zijn Moderators?
Wat zijn Gebruikersgroepen?
Hoe kan ik toetreden tot een Gebruikersgroep?
Hoe kan ik een Gebruikersgroep Moderator worden?

Private Berichten
Ik kan geen private berichten zenden!
Ik krijg steeds ongewenste private berichten!
Ik heb spam of beledigende email gekregen van iemand van dit board!

phpBB 2 Kwesties
Wie heeft dit Bulletin Board geschreven?
Waarom is X onderdeel niet verkrijgbaar?
Wie moet ik raadplegen ivm misbruik en/of legale zaken toepasselijk op dit board?

Attachments
Hoe plaats ik een Attachment?
Hoe voeg ik een attachment toe nadat ik een bericht heb geplaatst?
Hoe verwijder ik een attachment?
Hoe verander ik de bestandsbeschrijving?
Waarom is mijn attachment niet zichtbaar in het bericht?
Waarom kan ik geen attachments plaatsen?
Ik heb de benodigde rechten, waarom kan ik geen attachments plaatsen?
Waarom kan ik geen attachments verwijderen?
Waarom kan ik geen attachments downloaden/bekijken?
Met wie kan ik contact opnemen over (mogelijk) illegale attachments?

 

Login en Registratie Bewerkingen
Waarom kan ik niet inloggen?
Het zou kunnen zijn dat je gebanned bent, als dat het geval is wordt dit gemeld tijdens het inloggen. In dat geval kan je het beste contact opnemen met de beheerder of webmaster van de site. Indien je geregistreerd en niet gebanned bent kun je het beste je inlog gegevens nogmaals controleren. Zorg er ook voor dat CAPSlock uit staat op je toetsenbord. Kijk ook in je email of je geen activatie emails hebt ontvangen van de forum software.
Naar boven
Waarom moet ik eigenlijk registreren?
Registratie geeft je toegang tot bijkomende functies die voor gasten niet beschikbaar zijn zoals bepaalde avatar afbeeldingen, privé berichten, gebruikersgroepen, enz. Het registreren bestaat over het algemeen uit het invullen van je naam, email en wachtwoord, de overige gegevens zijn optioneel. Het registreren neemt dus niet veel tijd in beslag.
Naar boven
Waarom wordt ik automatisch uitgelogd?
Als je Log mij automatisch in niet aanvinkt wordt je na een bepaalde tijd uit veiligheids overwegingen weer uitgelogd. Indien je dat vakje wel aanvinkt blij je ingelogd, dit is echter niet aan te raden op een publieke PC op b.v. een universiteit of in een bibliotheek of Internetcafé.
Naar boven
Hoe kan ik vermijden dat mijn gebruikersnaam verschijnt in de online gebruikers lijst?
In je profiel staat een optie Laat niet zien dat je online bent, indien je kiest voor ja ben je alleen zichbaar voor administrators of jezelf. Je wordt geteld als een verborgen gebruiker.
Naar boven
Ik ben mijn wachtwoord kwijt!
Geen paniek! De wachtwoorden kunnen niet opgehaald worden, wel kan er een nieuw wachtwoord aangemaakt worden. Om dit te doen ga je naar de Inloggen pagina en daar klik je op Wachtwoord vergeten, volg hierna de instructies, er wordt een wachtwoord opgestuurd naar het email adres dat in je profiel staat.
Naar boven
Ik ben geregistreerd maar kan niet inloggen!
Kijk eerst na of je je juiste gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingegeven. Indien deze goed zijn kunnen er een of twee zaken gebeurd zijn . Indien COPPA ondersteuning is ingeschakeld en je klikte op de Ik ben jonger dan 13 jaar link tijdens registratie dan moet je de instrukties volgen. Indien dit niet het geval is dan moet je account geactiveerd worden. Sommige boards vereisen dat alle nieuwe registraties worden geactiveerd, of door uzelf of door administrator vooraleer je kan inloggen. Bij registratie wordt dit ook vermeld. Indien je een email hebt ontvangen volg dan de instrukties, indien je geen email hebt ontvangen ben je dan zeker dat je een geldig emailadres hebt? Een reden waarom activatie nodig is, is de mogelijkheid om misbruik van naamloze inzendingen te vermijden. Indien je zeker bent van het emailadres contacteer dan de board administrator.
Naar boven
Ik was in het verleden geregistreerd maar kan niet meer inloggen?!
De meest aannemelijke redenen hiervoor zijn; je hebt een onjuiste gebruikersnaam of wachtwoord ingegeven (kijk de email die je toen bij registratie hebt gekregen) of de administrator heeft uw account gewist voor een bepaalde redenen. Je hebt mischien nooit iets geplaatst? Het is gebruikelijk voor boards om periodiek gebruikers te wissen die niets hebben geplaatst om de ruimte van de database te beperken. Probeer opnieuw te registreren en doe mee aan de discusies.
Naar boven
Gebruikers voorkeuren en instellingen
Hoe verander ik mijn instellingen?
Al uw instellingen (indien je geregistreerd bent) zijn opgeslagen in de database. Om deze aan te passen, klik op de Profiel link (meestal bovenaan de bladzijde maar anders is ook mogelijk). Dit laat je toe om al je instellingen te wijzigen
Naar boven
De tijden zijn niet juist!
De tijden zijn meestal juist, alhoewel wat je ziet zijn tijden getoond in een andere tijdzone dan de uwe. Indien zo moet je in uw profiel instellingen deze aan uw tijdzone aanpassen , bvb. Londen, Parijs, New York, Sydney, enz. Let wel dat de tijdzone aanpassen, zoals de meeste instellingen enkel kan worden gedaan de geregistreerde gebruikers. Dus als je niet geregistreerd bent is dit een goed tijdstip om het wel te doen, als je ons deze woordspeling vergeeft!
Naar boven
Ik veranderde de tijdzone en de tijd is nog steeds fout!
Indien je zeker bent dat de tijdzone correct is ingesteld en de tijd is nog steeds verschillend het meest mogelijke antwoord is daglicht besparings tijd (of zomertijd zoals bekend in UK en andere plaatsen). Dit board is niet ontwikkeld om een onderscheid te maken tussen standaard en zomertijd zodat tijdens de zomermaanden de tijd een uur verschild met de werkelijke tijd.
Naar boven
Mijn taal is niet in de lijst!
De meest mogelijke redenen is dat de administrator deze taal niet heeft geinstalleerd of er heeft nog niemand vertaald board in uw taal. Probeer aan de board administrator te vragen uw taal te installeren, indien deze niet bestaat ben je zo vrij dit te maken. Meer informatie kan gevonden worden op de phpBB Groep website (zie link op bodem bladzijde)
Naar boven
Hoe kan ik een afbeelding tonen onder mijn gebruikersnaam?
Er kunnen twee afbeeldingen staan onder een gebruikersnaam bij het bekijken van berichten. De eerste is een afbeelding in overeenstemming met uw rang, meestal hebben ze de vorm van sterren of blokjes die aangeven hoeveel berichten je gemaakt hebt made of uw status op het forum. Daaronder staat een grotere afbeelding meer gekend als avatar, deze is meestal persoonlijk voor elke gebruiker. Het is aan de board administrator om avatars toe te laten en de keuze te geven aan beschikbare avatars. Indien je geen avatars kan gebruiken is dit een keuze van de board admin, vraag hem naar de reden (we zijn zeker dat ze goed zijn!)
Naar boven
Hoe kan ik mijn rang aanpassen?
Normaal gezien kan dit niet (rangs verschijnen onder uw gebruikersnaam in topics en uw profiel afhankelijk van de style). Meeste gebruiken rangs om aan te tonen hoeveel berichten je hebt gemaakt en om sommige gebruikers te tonen, bvb. moderators en administrators kunnen een speciale rang hebben. Misbruik de board niet door onnodige berichten te maken om zo sneller van rang te verhogen, hierdoor is het mogelijk dat de moderator of administrator het aantal berichten verlaagd.
Naar boven
Waneer ik klik op de email van een gebruiker vraagt men om in te loggen?
Sorry maar alleen geregistreerde gebruikers kunnen email verzenden via het ingebouwde emailformulier(als de admin deze funktie heeft ingeschakeld). De is om misbruik te voorkomen van het email systeem door anonieme gebruikers.
Naar boven
Plaatsings Onderwerpen
Hoe plaats ik een topic in een forum?
Gemakkelijk, klik op de overeenstemmende knop in het forum of topic scherm. Mischien moet je registreren om een bericht te plaatsen, de beschikbare mogelijkheden staan in een lijst op de bodem van een forum en topic scherm (de Je mag nieuwe onderwerpen plaatsen, Je mag reacties plaatsen, enz. lijst)
Naar boven
Hoe kan ik een bericht bewerken of wissen?
Indien je geen board admin of forum moderator bent kan je enkel je eigen berichten bewerken of wissen. Je kan een bericht bewerken (soms maar een beperkte tijd na het aanmaken) door te klikken op de edit knop van het te wijzigen bericht. Indien iemand reeds gereageerd heeft op uw bericht vind je een kleine tekst op het bericht wanneer je teruggaat naar de topic, deze geeft het aantal keer terug dat je je bericht bewerkt hebt. Dit komt enkel te voorschijn indien niemand heeft gereageerd, het komt ook niet tevoorschijn als moderators of administrators het bericht bewerkt hebben (zij zouden een bericht moeten nalaten wat ze hebben aangepast en waarom). Noteer dat normale gebruikers geen bericht kunnen wissen eens erop gereageerd is.
Naar boven
Hoe kan ik een handtekening toevoegen aan mijn bericht?
Om een handtekening toe te voegen aan een bericht moet je eerst een aanmaken, dit kan je doen via uw profiel. Eens gemaakt kan je de Onderschrift gebruiken box aankruisen op het berichtformulier om uw handtekening(onderschrift) toe te voegen. Je kan ook via uw profiel deze funktie aankruisen zodat alle berichten automatisch met onderschrift worden geplaatst(nadien kan je steeds bepalen of er al dan niet een onderschrift bij moet of niet door op het formulier deze funktie uit te schakelen)
Naar boven
Hoe kan ik een Opiniepeiling(poll) maken?
Een Opiniepeiling maken is gemakkelijk, wanner je een nieuwe topic plaatst (of het eerste bericht van een topic bewerkt, als je toelating hebt) je zou moeten zien Voeg een poll toe onderaan het berichtformulier (indien je dit niet ziet heb je waarschijnlijk geen toelating om Peilingen(polls)te maken). Je moet eerst een titel ingeven (of vraag) en minstens twee opties (typ eerste optie en klik op de Voeg keuze toe knop. Je kan ook een tijdslimiet instellen voor de peiling, 0 is een eeuwigdurende peiling. Er is een limiet op het aantal opties, deze zijn ingesteld door de board administrator
Naar boven
Hoe kan ik een Opiniepeiling(poll) bewerken of wissen?
Zoals met berichten, Opiniepeilingen kunnen enkel bewerkt worden door de originele plaatser, een moderator of board admin. Om een opiniepeiling te bewerken klik op het eerste bericht in de topic (Hiermee is steeds de opiniepeiling mee gelinkt). Indien niemand heeft gestemd dan kunnen gebruikers de peiling wissen of bewerken, indien men reeds heeft gestemd kunnen enkel moderators of administrators deze bewerken of wissen. Dit is om te behoeden dat tijdens een peiling er beinvloedbare aanpassingen kunnen gebeuren
Naar boven
Waarom krijg ik geen toegang tot een forum?
Sommige forums zijn voorbehouden aan bepaalde gebruikers of groepen. Om te bekijken, lezen, plaatsen, enz. heb je speciale toelating nodig, enkel de forum moderator en board admin kunnen toegang verschaffen, raadpleeg hen.
Naar boven
Waarom kan ik niet stemmen in een Opiniepeiling(poll)?
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen stemmen in een peiling(om bedrog te vermijden). Indien je geregistreerd bent en nog steeds niet kan stemmen heb je waarschijnlijk niet de nodige toegangsrechten.
Naar boven
Formatting en Topic Types
Wat is BBCode?
BBCode is een speciale uitvoering van HTML, of je al dan niet BBCode kan gebruiken is bepaald door de administrator (je kan dit ook uitschakelen op het berichtformulier). BBCode opzich is gelijk in style als HTML, tags zijn ingesloten in rechte haken [ en ] inplaats van < en > en het geeft een betere controle over wat en hoe iets wordt getoond. Voor meer info over BBCode bekijk de BBcode faq op het berichtformulier.
Naar boven
Kan ik HTML gebruiken?
Dat hangt er vanaf of de administrator dit toelaat, zij hebben er volledige controle over. Indien je toelating hebt zullen maar een paar tags werken. Dit is een veiligheids procedure om het board te beschermen zodat sommige de layout kunnen verwoesten of andere problemen met zich meebrengen. Als HTML is ingeschakeld kan je het uitschakelen op het berichtformulier.
Naar boven
Wat zijn Smileys?
Smileys, of Emoticons zijn kleine grafische afbeeldingen die gebruikt kunnen worden om bepaalde expresies of gevoelens te tonen volgens een code, bvb. :) betekend gelukkig, :( betekend triest. De volledige lijst van emoticons kan gezien worden via het berichtformulier. Probeer niet teveel smileys te plaatsen in uw berichten, ze kunnen vlug een bericht onleesbaar maken en een moderator kan beslissen deze te verwijderen en het bericht in zijn geheel te verwijderen
Naar boven
Kan ik Afbeeldingen plaatsen?
Afbeeldingen kunnen inderdaad worden getoond in uw bericht. Alhoewel, er is geen funktie tot uploading van afbeeldingen naar deze board. Je kan een link plaatsen naar een afbeelding op een publiek toegankelijke web server, bvb. http://www.een-ongekende-plaats.net/mijn-foto.gif. Je kan niet linken naar afbeeldingen opgeslagen op uw eigen PC (of het is een publiek toegankelijke server) noch afbeeldingen opgeslagen op bvb, e.g. hotmail of yahoo mailboxes, sites met wachtwoord beveiliging, enz. Om de afbeelding te tonen gebruik je liefst de BBCode [img] tag of soortgelijk in HTML (indien toegelaten).
Naar boven
Wat zijn mededelingen?
Mededelingen bevatten meestal belangrijke informatie en zou je zo snel mogelijk moeten lezen. Mededelingen verschijnen bovenaan van elk blad in het forum waar ze zijn geplaatst. Of je al dan niet een mededeling kan plaatsen hangt af van de boardinstellingen, deze zijn ingesteld door de administrator.
Naar boven
Wat zijn Sticky topics?
Sticky topics verschijnen onder de mededelingen in het forum en enkel op de eerste bladzijde. Deze zijn meestal van belang dus deze zou je moeten lezen bij voorkeur. Zoals met mededelingen is het de board administrator die bepaald wie sticky topics kan plaatsen in elk forum.
Naar boven
Wat zijn Locked topics?
Locked topics zijn zo vergrendeld door de forum moderator of board administrator. Je kan niet reageren op gesloten topics en elke peiling die deze topic bevat is automatisch beeindigd. Topics kunnen gelocked voor verschillende redenen.
Naar boven
Gebruikers Peil en Groepen
Wat zijn Administrators?
Administrators zijn mensen toegewezen aan het hoogste peil over de controle van dit board. Deze mensen hebben controle op alle facetten van dit board zoals permissies, banning gebruikers, aanmaken gebruikersgroepen of moderators, enz. Zij hebben ook moderator toegankelijkheden in al de forums.
Naar boven
Wat zijn Moderators?
Moderators zijn enkelingen (of groepen van enkelingen) wiens job is hun forum van dag tot dag op te volgen naar goed gebruik. Zij hebben het vermogen om berichten te bewerken te wissen of locken, unlock, verplaatsen, wissen en splitsen van topics in het forum waar zij moderator van zijn. Meestal zijn moderators die behoeden dat er off-topic(afwijken van de topic) gegaan wordt of lasterpraat wordt geplaatst.
Naar boven
Wat zijn Gebruikersgroepen?
Gebruikersgroeps zijn een manier waarop board administrators gebruikers in een groep kan plaatsen. Elke gebruiker kan toebehoren aan meerdere groepen (verschillend met meeste andere boards) en elke groep kunnen andere toegangsrechten krijgen. Dit maakt het gemakkelijk voor de administrators om verschillende gebruikers als moderators van een forum te maken, of toegang te verlenen aan een privaat forum, enz.
Naar boven
Hoe kan ik toetreden tot een Gebruikersgroep?
Om toe te treden tot een gebruikersgroep klik de Gebruikersgroepen link bovenaan de bladzijde (verschillend volgens template ontwerp), je kan dan alle gebruikersgroepen zien. Niet alle groepen hebben open toegang, sommige zijn gesloten en andere hebben mischien verborgen lidmaatschap. Als de board open is kan je een aanvraag tot toetreding doen door te klikken op de overeenstemmende knop. De gebruikersgroep moderator moet uw aanvraag goedkeuren, ze kunnen je vragen waarom je wil toetreden tot een groep. Leg je neer bij het besluit van een groep moderator indien deze je aanvraag afkeurd, dit doen ze met redenen.
Naar boven
Hoe kan ik een Gebruikersgroep Moderator worden?
Gebruikersgroepen zijn initieel gecreëerd door de board admin, zij kiezen ook een board moderator. Indien je interesse hebt in het maken van een gebruikersgroep moet je eerst contact opnemen met de admin, stuur hem een privaat bericht.
Naar boven
Private Berichten
Ik kan geen private berichten zenden!
Hier zijn drie redenen voor; je bent niet geregistreerd en/of niet ingelogd, de board administrator heeft private berichten uitgeschakeld voor het gehele board of de board administrator heeft je verhinderd voor het verzenden van berichten. Is het dit laatste dan zou je de administrator moeten vragen waarom.
Naar boven
Ik krijg steeds ongewenste private berichten!
In de toekomst komt er een lijst met ongewenste mails in het private berichten systeem. Als je momenteel steeds ongewenst private berichten ontvangti nformeer dan de board admin, zij hebben de mogelijkheid om een gebruiker te verhinderen om private berichten te versturen.
Naar boven
Ik heb spam of beledigende email gekregen van iemand van dit board!
We vinden het spijtig dit te horen. Het email formulier van dit board heeft een beveiliging om zulke gebruikers op te sporen. Stuur een email naar de board administrator met een volledige copy van de email die je ontvangen hebt, het is heel belangrijk dat deze ook de hoofding bevat (deze geven details van de gebruiker die de email heeft gezonden). Dan kunnen ze aktie ondernemen.
Naar boven
phpBB 2 Kwesties
Wie heeft dit Bulletin Board geschreven?
Deze software (in ongewijzigde vorm) is geproduceerd, vrijgegeven en door copyrights beschermd door phpBB Group. Het is beschikbaar onder de GNU General Public License en mag vrij worden gedistribueerd; zie de link voor details
Naar boven
Waarom is X onderdeel niet verkrijgbaar?
Deze software is geschreven door en met vergunning van de phpBB Groep. Indien je van mening bent dat een bepaalde module moet bijgevoegd worden bezoek dan de phpbb.com website en kijk wat de phpBB Groep te zeggen heeft. Stuur aub geen aanvragen naar de board op phpbb.com, de Groep gebruikt sourceforge om nieuwe ideen te ontwikkelen. Lees in de forums en kijk of er mischien reeds een module in uitwerking is en vol dan de uitgelegde procedure aldaar.
Naar boven
Wie moet ik raadplegen ivm misbruik en/of legale zaken toepasselijk op dit board?
Je kan de administrator van dit board raadplegen. Indien je niet weet wie dat is kan je eerst de forum moderators vragen wie je moet raadplegen. Krijg je nog steeds geen reactie contacteer dan de eigenaar van de domeinnaam (doe een whois lookup) of, als dit een gratis service is (bvb. yahoo, free.fr, f2s.com, enz.), de management of misbruik department van deze service. Noteer dat de phpBB Groep absoluut geen controle heeft en niet verantwoordelijk is voor wie, waar en waarom dit board is gebruikt. Het is onnodig de phpBB Groep te raadplegen ivm met elke (ophouden, verantwoordelijkheid, enz.) zaak niet rechtstreeks verbonden aan de phpbb.com website of de software van phpBB zelf. Indien je een email stuurd naar de phpBB Groep over een derde partij die deze software gebruikt kan je kort of helemaal geen reactie verwachten.
Naar boven
Attachments
Hoe plaats ik een Attachment?
Je kan attachments plaatsen als je een nieuw bericht plaatst. Er moet een Voeg Attachment Toe formulier onder het tekstvlak staan. Als je op de Browse... knop klikt, wordt het standaard Open Bestand Scherm van uw computer geopend. Zoek het bestand dat uw wilt plaatsen, selecteer het en klik OK, Open of dubbelklik op het bestand, naar gelang uw persoonlijke voorkeur en/of de procedure voor uw systeem. Als u kiest voor het toevoegen van een beschrijving in het Bestand Beschrijving veld dan wordt deze tekst gebruikt als een link naar het geplaatste bestand. Als je geen beschrijving invult, wordt de bestandsnaam zelf gebruikt voor de link. Als de beheerder het toegestaan heeft kan je meerdere attachements uploaden door dezelfde procedure als hierboven beschreven te volgen, totdat het maximale aantal bereikt is.

De beheerder bepaald de maximale bestandsgrootte, de toegestane extensies en de mime typen voor het forum. Wees ervan bewust dat het je eigen veranwoordelijkheid is dat je attachments niet in strijd zijn met regels van het forum en dat attachments zonder waarschuwing kunnen worden verwijderd.

Verder neemt de eigenaar van het forum, de webmaster, de beheerder noch de moderators enige verantwoording voor verlies van gegevens.
Naar boven
Hoe voeg ik een attachment toe nadat ik een bericht heb geplaatst?
Om na het plaatsen van een bericht er een attachment aan te koppelen moet je het bericht bewerken en de bovenstaande handelingen volgen. Het nieuwe attachment wordt toegevoegd op het moment dat je op OK klikt om het bericht te plaatsen.
Naar boven
Hoe verwijder ik een attachment?
Om attachments te verwijderen moet je je bericht bewerken en op Verwijder Attachment klikken, naast het attachment dat je wil verwijderen. Het attachment wordt verwijderd op het moment dat je op OK klikt om het bericht te plaatsen.
Naar boven
Hoe verander ik de bestandsbeschrijving?
Om de bestandsbeschrijving aan te passen moet je het bericht bewerken, de tekst in het Bestand Beschrijving veld veranderen en op de Verander Beschrijving knop naast het bestand waarvan je de beschrijving wil veranderen klikken. De bestandsbeschrijving wordt aangepast als je op OK klikt om het bericht te plaatsen.
Naar boven
Waarom is mijn attachment niet zichtbaar in het bericht?
Waarschijnlijk is het bestand of het mime type niet meer toegestaan op het forum, of een moderator of beheerder heeft het bestand verwijderd omdat het in strijd is met de regels die op het forum gelden.
Naar boven
Waarom kan ik geen attachments plaatsen?
Op sommige forums is het plaatsen van attachments alleen toegestaan voor bepaalde gebruikers of groepen. Om attachments toe te voegen heb je wellicht speciale rechten nodig, die alleen de beheerder je kan geven, hierover kun je contact met hem opnemen.
Naar boven
Ik heb de benodigde rechten, waarom kan ik geen attachments plaatsen?
De forum beheerder heeft een limiet gesteld aan de totale bestandsgrootte van de attachments op het forum, verder zijn er verboden extensies en mime typen. Een moderator of beheerder kan je permissies aangepast hebben, of het plaatsen van attachments op een forum uitgeschakeld. Als je een attachment probeert te plaatsen, zou je een uitleg moeten krijgen in de foutmelding, als dit niet zo is kan je contact opnemen met de beheerder.
Naar boven
Waarom kan ik geen attachments verwijderen?
Op sommige forums kan het verwijderen van attachments alleen toegestaan zijn voor bepaalde gebruikers of groepen. Om attachments te verwijderen heb je wellicht speciale rechten nodig, die alleen de beheerder je kan geven, hierover kun je contact met hem opnemen.
Naar boven
Waarom kan ik geen attachments downloaden/bekijken?
Op sommige forums kan het downloaden/bekijken van attachments alleen toegestaan zijn voor bepaalde gebruikers of groepen. Om attachments te downloaden/bekijken heb je wellicht speciale rechten nodig, die alleen de beheerder je kan geven, hierover kun je contact met hem opnemen.
Naar boven
Met wie kan ik contact opnemen over (mogelijk) illegale attachments?
Je zou hierover contact op moeten nemen met de beheerder van dit forum. Als je niet kan vinden wie dit is, kun je dit eerst aan een van de forum moderators vragen. Als je ook daar geen reactie krijgt kan je de eigenaar van het domein (doe een whois opdracht) benaderen of, als dit forum bij een gratis provider is ondergebracht (bijv. yahoo, lycos, f2s.com, etc.), het management of de misbruik (abuse) afdeling van deze provider. De phpBB Group heeft absoluut geen controle op en kan op geen enkele manier aansprakelijk gehouden worden voor hoe, waar of door wie deze forum software gebruikt wordt. Het is totaal zinloos om de phpBB Group te benaderen in relatie tot enige juridische kwestie die niet direct gerelateerd is aan de phpbb.com website of de software van phpBB zelf. Als je de phpBB Group toch benaderd over een derde partij die haar software gebruikt, dan moet je geen reactie verwachten.
Naar boven

Tijden zijn in GMT - 12 uur


Ga naar:  

Powered by Zafenio