ME-Gids.net

Alternatieve behandelingen - MMS (miracle mineral supplement)

aquamarijn - 28 Aug 2011 - 23:36
Onderwerp: MMS (miracle mineral supplement)
heeft iemand MMS gebruikt?
ik overweeg het te gaan proberen tegen candida (en wie weet wat voor enge beestjes ik nog meer met me meedraag...). ik heb in het verleden al zoveel geprobeerd, dieet, vele supplementen, Nystatine, etc. maar met weinig succes.
na wat google research blijft het toch wel interessant.

______________________
MMS ontpopt zich als het meest krachtige middel tegen allerlei ziekte verwekkende bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Verbazingwekkend is dat het immuunsysteem deze substantie alleen gebruikt om de ziekteverwekkers te vernietigen en de goede bacteriën en cellen in het lichaam met rust laat. Dit komt doordat de ziekteverwekkers een veel lagere pH waarde (zuurgraad) heeft dan de rest van het lichaam. Bij veel behandelingen in de reguliere gezondheidszorg worden ook de gezonde cellen aangetast. MMS geneest geen ziektes maar zorgt er wel voor dat het immuunsysteem optimaal kan functioneren door pathogene stoffen te verwijderen zonder resistente ketens te ontwikkelen. De voormalige pathogeen transformeert door het oxidatieproces van de chloor-ion in een onschuldig zout. Bijwerkingen kunnen niet ontstaan doordat er geen residu overblijft in het lichaam.

en voor wie zich bang laat maken door de spookverhalen dat het gevaarlijk is Wink:

http://www.youtube.com/watch?v=bp1eqTajcpQ&feature=player_embedded

voor wie nu razendenthousiast niet wachten kan om te beginnen, nog even dit: je moet echt langzaam beginnen en langzaam opbouwen, je kunt heel ziek worden als je te snel opbouwt en je allerlei beestjes in je lijf hebt
sterre - 29 Aug 2011 - 10:39
Onderwerp:
Hier is een heel programma van op tv geweest dat het niet werkt. Waar of wanneer weet ik niet meer. Misschien terug te vinden op google?

Groetjes,
STerre
senna - 29 Aug 2011 - 11:05
Onderwerp:
Ook Caprylzuur geprobeerd ?
nokkos - 29 Aug 2011 - 11:34
Onderwerp:
H2O2 is ook zo'n soort middel.
aquamarijn - 29 Aug 2011 - 11:56
Onderwerp:
radar bedoel je vast? ik vind radar meestal wel goed, maar de uitzending die ze over mms gemaakt hebben sloeg echt nergens op en klopte ook niet
aquamarijn - 29 Aug 2011 - 11:57
Onderwerp:
@senna: ik ben idd aan het overwegen om ook caprylzuur te gaan proberen, ik las in een orthomoleculair protocol van de SOE geloof ik dat je wel 1000 tot 2000mg caprylzuur per dag moet gebruiken tegen candida, misschien is dat waar het in t verleden mis ging (toen mocht ik maar 500mg per dag!)

@nokkos: heb je dat zelf geprobeerd? ken dat vaag van naam, ooit eens gehoord ergens
diederik - 29 Aug 2011 - 12:14
Onderwerp:
Hmm, hier heb ik toch wel mijn bedenkingen bij, omdat ik er een tijd geleden me ff wat over had ingelezen ivm iemand die zei dat hij ME had en er in 3 maanden van was genezen met MMS.

De 'uitvinder' is een soort zelfverklaarde profeet, die beweert dat zijn middel (eigenlijk een soort zwembadreiniger) zowel AIDS, kanker, ME, en weet ik wat nog binnen de kortste keren geneest. Tegen middeltjes die alle 'onoplosbare' ziektes magisch kunnen genezen ben ik toch altijd heel sceptisch.

En RE: filmpje: dat 1 dokter in een ziekenhuis in Mexico zegt dat het okee is, is voor mij toch geen argument hoor.Dus mijn oordeel: zeer waarschijnlijk oplichterij, maar je doet maar waar je goesting in hebt hoor 't is jouw lijf.
sterre - 29 Aug 2011 - 12:19
Onderwerp:
Ja inderdaad ja Tros Radar. Moet ook eerlijk zeggen dat ik er zelf ook totaal geen vertrouwen in heb. Maar dat is mijn mening hoor. Wink Als jij er een goed gevoel bij hebt kun je het altijd proberen. Plus dat je er natuurlijk lekker schoon van binnen wordt Mr. Green door de zwembadreiniger! (was een grapje Wink )

Groetjes,
Sterre
diederik - 29 Aug 2011 - 12:23
Onderwerp:
En was ik nog vergeten te vermelden: het feit dat de bedenker ("Jim Humble", = Jim Nederig lollol!! niet erg nederig om zo'n pseudoniem te kiezen)
zijn eigen kerk heeft opgericht vind ik ook al een slecht teken hoor.

(de 'Genesis 2 Kerk')
angels - 29 Aug 2011 - 12:46
Onderwerp:
Ik heb het voorgeschreven gekregen van een alterntief arts.
Moest beginnen met 1 druppel en zo opvoeren totdat ik voelde dat ik er ziek van werd. Dan weer minderen.
Ik had in 2009 een virus gehad waardoor ik erg moe was en nog wat verschijnselen had.
Toen ik begon met die ene druppel lag ik na een half uur plat met exact dezelfde verschijnselen als van dat virus.
Met veel doorzettingsvermogen ben ik tot 3 druppels gekomen maar de arts zei me te stoppen omdat dit middel te zwaar voor mijn lichaam was.
Als het al zal werken is het bij mij helaas dus niet gelukt.
Het is een goedkoop middel en vreselijk smerig maar misschien wel het proberen waard.
aquamarijn - 29 Aug 2011 - 14:05
Onderwerp:
@diederik: ik heb me uiteraard verder ingelezen (en gekeken Wink) dan alleen dat ene video'tje en die paar websites.
het is zelfs zo dat je het middel ZELF kunt maken, dus het is geen goede marketing als het om het geld zou gaan Wink
genezen van ME door MMS geloof ik absoluut niet in
diederik - 29 Aug 2011 - 14:30
Onderwerp:
Ah dan is het goed Wink


Want deze jongeman noemde het zelfs "Epstien (sic) Barr virus, also known as ME" waarvan hij verder zei dat het ongeneeslijk was; wat ik dus interpreteerde als dat hij gewoon Pfeiffer had (want dat is EBV toch?) en na een maand of 4 genezen is, wat bij de meeste Pfeiffer-patienten gebeurt...

In hoeverre die MMS daarbij geholpen heeft of niet weet ik natuurlijk niet.
aquamarijn - 29 Aug 2011 - 14:35
Onderwerp:
ik weet viavia dat er mensen zijn die er baat bij hebben, veel minder vaak ziek, en verkoudheden en griepjes die veel sneller over zijn.
er zijn best wonderlijke verhalen te vinden van mensen die met MMS genezen zijn van iets of enorm verbeterd: http://www.healthsalon.org/mms-testimonials/
ik zie het voor mezelf niet als geneesmiddel oid, enkel als eventueel een middel wat een paar % vooruitgang zou kunnen veroorzaken
karolien - 29 Aug 2011 - 14:37
Onderwerp:
Wat zit er in die MMS,(buiten mineralen...) en hoe kom je eraan?
Kan je dat bestellen ofzo?
ik ga ook alvast even googlen...
aquamarijn - 29 Aug 2011 - 14:42
Onderwerp:
het is eigenlijk niks meer en minder dan een reinigingsmiddel (letterlijk en figuurlijk, haha) dus geen mineralen e.d.
het is te bestellen via internet (o.a. http://mmsnederland.nl/) maar je kunt het in principe ook zelf maken. zelf waag ik me zowieso niet aan zelf maken. het is niet heel duur (15 euro voor een setje in NL) en je doet er erg lang mee
lees je wel even GOED in, je moet het heel langzaamopbouwen en kunt er heel ziek van worden (zie berichtje hierboven van Angels)
ben er zelf nog niet over uit of ik het aan durf, vandaar dat ik wel benieuwd ben of er mensen zijn met ervaring
angels - 29 Aug 2011 - 14:45
Onderwerp:
Volgens mij is het chloor! Hahahaha
Het voordeel is dat het vrij vluchtig is. Neem je een druppel, wordt je ziek, is dat een goed teken want je lichaam reageert daarop alleen ik kwam er niet 'doorheen' zeg maar.
Het spul is na 4 uur uitgewerkt en dan voel je je weer als vanouds.
diederik - 29 Aug 2011 - 14:52
Onderwerp:
Mineralen zitten er inderdaad niet echt in (daarom vind ik het ook een licht onbetrouwbare naam), het is een soort van opgeloste chloor.
NaClO2
karolien - 29 Aug 2011 - 14:54
Onderwerp:
Er staan wel heel goeie beoordelingen van op, het wonder middel, ed...
en ook: "dit middel zou de hele wereld moeten nemen" geschreven door mensen die het al jaren nemen...

Lijkt me toch wel de moeite...om er meer over te willen weten...

Hebben jullie er ook een nederlandstalige site over, ik vind alleen engelse sites...

Ik heb nog een site gevonden en vertaald en gelezen...duizenden mensen nemen het reeds, honderden levens gered...als het niet meer is...

Genoeg om het te willen bestellen en proberen...
senna - 29 Aug 2011 - 15:09
Onderwerp:
De Amerikaanse Food and Drug Administration waarschuwt consumenten tegen Miracle Mineral Solution, een drank ook bekend als “Miracle Mineral Supplement” of “MMS. ”
Het product dat, indien gebruikt zoals voorgeschreven, een industrieel bleekwater produceert, kan ernstige schade aan de gezondheid kan toebrengen.

De FDA heeft verschillende meldingen ontvangen van consumenten, die na het drinken van dit product, met ernstige misselijkheid, braken, en levensbedreigende lage bloeddruk en uitdroging te kampen hadden.
De FDA adviseert om onmiddelijk te stoppen met het gebruik van MMS.
MMS wordt verspreid via internetsites en online veilingen door verschillende onafhankelijke distributeurs. Het product en de MMS-naam, alsmede de etikettering kan variëren.

De consument wordt door de leverancier geadviseerd het product (28 procent natriumchloriet oplossing) te mengen met een zuur, zoals sap van citrusvruchten.
Dit mengsel produceert chloordioxide, een krachtig bleekmiddel dat wordt gebruikt voor het strippen van textiel-en industriële waterbehandeling.
Hoge orale doses van dit bleekmiddel, zoals die in de etikettering wordt aanbevolen, kan leiden tot misselijkheid, braken, diarree en symptomen van ernstige uitdroging.

MMS wordt aangeraden voor de behandeling van verschillende ziekten, waaronder HIV, hepatitis, het H1N1-griepvirus, verkoudheid, acne, kanker en andere aandoeningen. De FDA is zich niet bewust van enig onderzoek dat MMS effectief is bij de behandeling van een van deze aandoeningen. MMS vormt ook een aanzienlijk gezondheidsrisico voor de consument die ervoor kiest om dit product voor zelf-behandeling te gebruiken in plaats van op zoek te gaan naar goedgekeurde behandelingen voor deze aandoeningen.

Het FDA is bezig te onderzoeken of er civiele of strafrechtelijke passende maatregelen zijn om het publiek te beschermen tegen dit potentieel gevaarlijke product.

De FDA adviseert consumenten zonder negatieve bijwerkingen van MMS zo spoedig mogelijk een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen en het product weg te gooien.

Consumenten en professionals in de gezondheidszorg moeten ongewenste voorvallen bij de FDA rapporteren op www.fda.gov / medwatch / report.htm.

Chloos is toch heel giftig ! In de oorlog gebruikte men ook chloorgas... Rolling Eyes
karolien - 29 Aug 2011 - 15:25
Onderwerp:
Senna,

ik heb al meer alternatieve produkten og behandelingen geprobeerd dat afgeraden wordt, hoor..waar ik toch beter door ben geworden...
Het wordt ook dikwijls afgeraden omdat als er zoveel mensen genezen, dan verdienen ze geen geld meer aan die zieke mensen, he...het draait heel veel om geldgewin...
karolien - 29 Aug 2011 - 15:35
Onderwerp:
http://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/6-stappen-naar-genezing/
aquamarijn - 29 Aug 2011 - 15:38
Onderwerp:
tsja het wordt altijd 1 kant op getrokken vind ik.
ik ben er heilig van overtuigd dat vele middelen geboycot worden omdat er niet aan verdiend kan worden door de pharmaceutische industrie. daardoor blijven veel middelen onbekend, en worden ook tegengewerkt, o.a. ldn

bovenstaande info van senna is weer erg overtrokken: ik ben volledig eens dat dit middel niet gepresenteerd mag worden als geneesmiddel van al die ernstige aandoeningen!
het bijbehorende protocol is ook zeker niet, gooi maar een lading MMS achterover en je geneest. het protocol is heel duidelijk erin dat je heeeeel langzaam moet opbouwen in minidoseringen (we hebben het echt over starten met 1 druppel)
als mensen dat niet lezen/naleven..... tsja.........
aquamarijn - 29 Aug 2011 - 15:40
Onderwerp:
en nog een aanvulling voor wie het wil gaan proberen (van een website geplukt):
MMS moet niet gecombineerd moet worden met hoge doses vitamine C en andere antioxidanten.

Je moet je dieeet wanneer je de chloordioxode kuur volgt vitamine vrij houden. Daar is een logische verklaring voor: chloordioxide is een hele sterke oxidant, vitamine C een anti-oxidant, deze heffen elkaar dus op. Vandaar dat je de chloordioxide ook niet moet innemen met vruchtensappen met veel vitamine C!

senna - 29 Aug 2011 - 15:45
Onderwerp:
http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=120&t=85842&sid=24e002f476cbd318222c30e69974d9ed

De uitzending staat er nog op.
aquamarijn - 29 Aug 2011 - 16:19
Onderwerp:
http://www.meditecheurope.nl/mms.php :

Enige tijd daarvoor was onder lofzang van Tros Radar het ministerie in Den Haag in rep en roer om voor Mms een waarschuwing te doen uitgaan. De betrokken ambtenaar van de V.w.a die mij informeerde fronste zelf al zijn wenkbrauwen en deelde me mee dat ze zelf nog niet wisten wat het was. Achteraf is het allemaal opgeklopte lucht geweest. Zelf ben ik op een nogal onbeschofte manier tegemoet getreden door Tros Radar en persoonlijk vind ik het pure misleiding wat men heeft gedaan. Samen met onze advocate hebben we een gedegen rapport bij de Raad van de Journalistiek ingediend en zijn we ook op de zitting geweest. Tros Radar heeft de zitting niet bezocht. Ook heeft de raadsvrouw de originele tapes opgevraagd, maar zoals u kunt verwachten was er geen respons van Radar.

Tros Radar op de vingers getikt door de Raad voor de Journalistiek

Uitspraak van de Raad voor de Journalistiek
H. Hoornveld en Meditech Europe Ltd. / TROS Radar

Uitspraak: deels gegrond. De klacht heeft betrekking op een uitzending waarin aandacht is besteed aan het middel MMS (Master Mineral Supplement), waarbij onder meer is gewaarschuwd voor de samenstelling en werking van het middel en waarin de wijze waarop het middel wordt verkocht aan de orde is gesteld. Verweerder heeft niet op de klacht gereageerd.

In de afgelopen jaren is Mms met veel succes ingezet bij heel veel mensen. Een wondermiddel? Welnee, een chemisch proces! Ja. Mms is een oplossing van natriumchloriet (25%) in gedistilleerd water. Door toevoeging van citroenzuur wordt dit omgezet in chloordioxide. Dit chloordioxide is zeer effectief en goed in staat het lichaam te ontdoen van afvalstoffen die vaak de oorzaak zijn van allerlei uiteenlopende klachten.

Het MMS wat wij mogen leveren krijgen wij geleverd van een ISO gecertificeerd bedrijf wat laboratorium-producten levert. De producten zijn zeer zuiver.
De samenstelling is mede op advies van een Apotheker tot stand gekomen.
------------------
De ontdekking door Jim Humble

In 1997 deed de Amerikaan Jim Humble tijdens een reis door het oerwoud een bijzondere ontdekking. Humble, gouddelver en metaaldeskundige, had altijd flesjes gestabiliseerde zuurstof bij zich om het vervuilde rivierwater drinkbaar te maken. Een expeditielid kreeg een acute aanval van malaria. Als laatste poging om de man te redden gaf hij gestabiliseerde zuurstof aan het slachtoffer. Binnen een paar uur was de man helemaal opgeknapt. Reden genoeg voor Jim Humble om te gaan onderzoeken welke stof ervoor had gezorgd dat het virus was vernietigd.

Na vele jaren van onderzoek ontdekte Humble dat in gestabiliseerde zuurstof minieme hoeveelheden chloordioxide zit. Door de concentratie van natriumchloriet te verhogen van 3% naar 25% en dit te mengen met citroenzuur lukte het om duizenden eenheden chloordioxide meer te produceren dan wat er in gestabiliseerde zuurstof zit. De doeltreffendheid van deze samenstelling staat onomstotelijk vast. In Afrika hebben tienduizenden mensen baat gehad bij Mms. Tot op heden is het verboden om ziektebeelden te noemen waar Mms effectief voor is ingezet. Je kunt het ook omdraaien en zeggen, het is een misdaad om mensen trachten informatie te onthouden die het welzijn kan bevorderen. Voer voor een goede jurist.

Chloordioxide
Chloordioxide wordt onder andere gebruikt als ontsmettingsmiddel in zwembaden, drinkwater, ziekenhuizen, mond en wondspoelingen, enz. In de gemeentelijke drinkwatervoorziening wordt het gebruik van chloor vervangen door chloordioxide. Chloordioxide is officieel goedgekeurd door het Instituut voor Milieu Bescherming voor het veilig en effectief vernietigen van .... enz.

Ons immuunsysteem
Mms ontpopt zich als het meest krachtige middel tegen allerlei indringers. Verbazingwekkend is dat het immuunsysteem deze substantie alleen gebruikt om belastende verwekkers te vernietigen en de goede bacteriën en cellen in het lichaam met rust laat. Dit komt doordat de belastende factoren een veel lagere pH waarde (zuurgraad) hebben dan de rest van het lichaam. Bij veel behandelingen in de reguliere gezondheidszorg worden ook de gezonde cellen aangetast. Mms geneest niet maar zorgt er wel voor dat het immuunsysteem optimaal kan functioneren door pathogene stoffen te verwijderen zonder immune ketens te ontwikkelen. De voormalige pathogeen transformeert door het oxidatieproces van de chloor-ion in een onschuldig zout. Bijwerkingen kunnen niet ontstaan doordat er geen residu overblijft in het lichaam.

De benodigdheden:
Flesje MMS, een droog schoon glas, de activator (verdund citroenzuur) en water of sap.

Eenvoudig, goedkoop en doeltreffend
Deze therapeutische benadering zal nooit gepatenteerd kunnen worden door de farmaceutische industrie. Hooguit zal vanuit deze hoek worden getracht niet aanwezige gevaren door eigen gebruik te benadrukken. Er kan geen echte winst gemaakt worden op een dergelijk eenvoudig, goedkoop en doeltreffend middel. Het is belangrijk te weten dat we hier niet spreken over een geneesmiddel, maar over een mineraal supplement dat ons lichaam schoonmaakt van alle verontreinigingen. Na het schoonmaken krijgt het immuunsysteem weer de gelegenheid zijn zelfgenezend vermogen in te zetten. Het gebruik van MMS en zijn radicale schoonmaakproces, gekoppeld aan de opbouwende, minerale werking van magnesiumchloride (verkrijgbaar via de apotheek als magnesiumchloride hexahydraat) en met eventueel ontgiftende jodium kunnen snel een gevoel van welzijn te weeg brengen.
aquamarijn - 29 Aug 2011 - 16:22
Onderwerp:
Hoeveel we dan wel niet verkochten (6 a 7 duizend sets dit jaar denk ik) en dat we daar dan ook nog geld aan verdienden over de rug van zieke mensen. Op welke planeet leeft deze man?
Hij weet niet dat het gebruikt wordt om water te ontsmetten, inderdaad om te drinken net zoals de chinezen doen of verdund met water op de huid wordt gesprayd, of op de deurkruk, in schoenen (schimmel sporen enz) Inderdaad daar verdienen we geld aan net als hij geld krijgt om mensen proberen te op hun neus te laten gaan.

aquamarijn - 29 Aug 2011 - 16:26
Onderwerp:
kritiek op de radar aflevering (http://www.bovendien.com/gezondheid/mms-tros-radar-vanavond-op-tv-vervolg)

Ik ben zo vrij u op de hoogte te stellen van een aantal (misschien al bekende) zaken rondom de werking van MMS of Chloordioxide, die nuttig kunnen zijn om in uw uitzending te vermelden.
Het werkingsprincipe van MMS berust op twee vrije zuurstof radicalen. Die een zeer krachtige ontsmettende werking hebben op allerlei anaerobe pathogenen.

Het zuiverende effect van zuurstof
Het menselijk lichaam gebruikt zelf voornamelijk waterstofperoxide H2O2 (wat 1 vrij zuurstof radicaal heeft) voor het doden van virussen, schimmels en bacteriën (pathogenen). Dit wordt door witte bloedlichaampjes zelf aangemaakt uit o.a. enzymen en vitamine C en is de essentie van ons afweersysteem! Ook de cellen in de vaginawand maken uit vitamine C waterstofperoxide aan voor het doden van indringers. En zelfs in moedermelk zitten grote hoeveelheden waterstofperoxide, in het bijzonder in de eerste moedermelk. Zie daarvoor o.a http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16326651

Het drinken van waterstofperoxide op de juiste wijze verdund is dan ook niet schadelijk voor het menselijk lichaam. Ik neem aan dat de redactie bekend is met het gebruik van waterstofperoxide als normaal ontsmettend middel, wat door artsen over de hele wereld wordt gebruikt voor de ontsmetting van wonden?

2 zuurstofatomen
MMS of chloordioxide klikt wat enger omdat het woord chloor erin voorkomt, maar na de beoogde reactie valt de verbinding echter uiteen in H2O en NCl wat hetzelfde is als keukenzout. Chloordioxide is vele malen krachtiger dan waterstofperoxide omdat het twee ipv 1 vrij zuurstof radicaal heeft dat kan reageren. Het komt twee elektronen tekort en is dus negatief geladen. De reactie bestaat uit het stelen van twee elektronen, waardoor het pathogeen in feite uit elkaar wordt gerukt en de waterstof dioxide uiteenvalt in natrium (keukenzout) en water.

aquamarijn - 29 Aug 2011 - 16:33
Onderwerp:
nou, de laatste dan....
http://www.lenntech.nl/producten/chemicalien/water-behandeling-chemicalien.htm#ixzz1WQczeW7c

Chloordioxide desinfectie

ClO2 wordt hoofdzakelijk gebruikt als een eerste desinfecteerder voor oppervlakte water met geur- en smaakproblemen. Het is een effectief biocide bij concentraties van 0.1 ppm en kan toegepast worden bij verschillende pH-niveaus. ClO2 dringt de bacteriële celwand binnen en reageert met vitale aminozuren in het cytoplasma van de cel om zo de organismen te doden. Het bij product van de reactie is chloriet.
Chloordioxide desinfecteert volgens het zelfde principe als chloor, het heeft echter, in tegenstelling tot chloor, geen schadelijke effecten op de menselijke gezondheid.
sterre - 29 Aug 2011 - 18:19
Onderwerp:
Aquamarijn; als je het wilt proberen doe je het toch gewoon?
aquamarijn - 29 Aug 2011 - 18:27
Onderwerp:
uiteraard wacht ik niet op jullie toestemming Wink
ik ben benieuwd of iemand het al geprobeerd heeft

en n.a.v. de info van sterre, lijkt het me wel handig dat de mensen die het wellicht ook overwegen, ook het tegengeluid kennen op de uiterst negatieve beeldvorming van Radar
she - 29 Aug 2011 - 18:51
Onderwerp:
ik weet niet of het over precies hetzelfde stof gaat - maar er was een specialist, kreeg kanker, gewone procedure zou niets uithalen;
uiteindelijk heeft hij zichzelf een chloorverbonding gebrouwd en is genezen.
Geen Halleluja verhaal ! Hij heeft ook een boek erover geschreven.
Namen en zo weet ik niet meer - maar dit MMS lijkt er wel op.
karolien - 30 Aug 2011 - 09:05
Onderwerp:
Je kan het in Nederland bestellen, maar dat gaat via Paypal, en dan staat er... een rekening aanmaken: is dat zo altijd?
Het is toch betrouwbaar, he, weet je dat aquamarijn?
aquamarijn - 30 Aug 2011 - 11:08
Onderwerp:
ik weet van die site die ik gaf dat het betrouwbaar is, maar weet niet precies wat je bedoelt met rekening aanmaken via paypal?
angels - 30 Aug 2011 - 14:55
Onderwerp:
Ik heb hier nog een setje staan in de verpakking. Ik had er twee besteld maar het staat hier dus al een jaar. Ik weet niet of het dan nog te ge bruiken is maar ik wil het wel opsturen? Hoef er niks voor te hebben hoor.
aquamarijn - 30 Aug 2011 - 15:39
Onderwerp:
als het een glazen setje van mms-nederland is, dan is het 4 jaar houdbaar (staat erop althans)
karolien - 05 Sep 2011 - 11:20
Onderwerp:
Hoi Angels,
Je setje is aangekomen, hoor!! Thx, he!!

Aquamarijn,

hoe moest jij het gebruiken van je dokter?
1 druppel van beide flesjes mengen, dan even wachten, en dan water of vruchtensap bijvoegen?

Ik begin er toch mee vandaag, zien hoe het loopt en stop wel na een 2-tal weken en ook niet te veel druppels...ben benieuwd...

En blijkbaar mag het samen met de LDN, dus...
karolien - 05 Sep 2011 - 12:47
Onderwerp:
Mijn eerste druppel gehad, een 2-tal uurtjes geleden, symptomen: eerste wat lichte duizeligheid, lichte hoofdepijn, daarna hele lichte lintelingetjes in mijn lijf, alsof ik energetisch opgeladen werd, zelfs over mijn schedel liepen kriebelingen. Het voelde goed, kreeg zelfs zin in sex, wonderbaarlijk.

De MMS brengt de ph-waarde vh lichaam op 7,(als ik het goed begrepen heb) dus, de verzuring die ik zeker heb, en die zorgt voor virussen, bacterien, schimmels, wordt opgeheven, vandaar die tintelingen waarschijnlijk.

Ook kreeg ik slijmen in mijn keel die ik ook alleen heb na dieet, of ontgifting, dus, voor mij voelt het tot nu toe echt goed, hopelijk blijft het zo...ik ben niet van plan om te snel te verhogen...

Wel heb ik een vieze smaak en raar gevoel in mijn keel, en de neiging om te moeten hoesten...
Ik blijf voorzichtig, maar tot hiertoe wel enthousiast!!
karolien - 06 Sep 2011 - 09:02
Onderwerp:
Gisterenavond nog een kleine druppel, ik bedoel ik heb een druppelg enomen, water bijgevoegd, maar het het maar 3/4e uitgedronken want dat wert heel erg bij mij.
En dat was ook zo, weer heel mijn lijf dat tintelde, borrelde, vooral in mijn darmen wat ik anders nooit heb, maar het voelde echt goed.
Want ik begon ook heel erg winden te laten, alsof de spijsvertering in gang schoot (dit heb ik bij de LDN ook, maar dan minder)

ik kan alleen niet geloven dat er mensen zijn die tot 15 druppels gaan, ik geloof nooit dat ik zover geraak...1druppel voelt al zo straf bij mij...

Mijn lijf voelt nu al levendiger, maar ik blijf voorzichtig.

wordt vevolgd...
karolien - 06 Sep 2011 - 11:19
Onderwerp:
Hoi aquamarijn,

ben jij er nu ook mee begonnen of nog niet?

En angels, voelde jij iets bij de eerste druppel?

Ik durf nog niet eens een hele druppel nemen, zo reageert mijn lijf erop, morgen doe ik wel een druppel, vandaag nog 3/4...
en mijn darmen doen pijn en mijn rug, mijn darmen juist op die plaatsen waar ik al jaren volgens mijn osteopaat een soort ontsteking zitten heb, heel pijnlijke plaatsen, als ik eraan kwam.
Maar nu voel ik daar dus die pijn, ik ga er van uit dat dat een goei teken is.

Ik voel me hier wel eenzaam, is er niemand die wil meedoen, er zijn zoveel succesverhalen te lezen...
she - 06 Sep 2011 - 12:42
Onderwerp:
@karolien
ik doe niet mee - maar ik volg wel!
sterkte, en zet m op!
ik hoop echt dat het je zal helpen.

en die eenzaamheid - ja, die is erg.
een dikke knuffel hier vandaan.
en je dochter? die volgt gewoon de DML voorschriften?
angels - 06 Sep 2011 - 13:39
Onderwerp:
Jazeker voelde ik wat met 1 druppel; ik moest gaan liggen, had geen kracht meer en maar slapen. Dezelfde symptomen als ik met het virus had.
Zoals ik jouw verhaal lees vind ik wel heel positief hoor, net of er van alles in werking wordt gezet om 'op te ruimen'.
nokkos - 06 Sep 2011 - 13:58
Onderwerp:
Ben benieuwd of het gaat werken. Als het een positieve werking heeft bij verschillende mensen wil ik het ook graag gaan proberen.
karolien - 06 Sep 2011 - 14:26
Onderwerp:
Hoi Angels,

Misschien was het ook het opruimen van de virussen??? weet het niet hoor...
Ik heb ook wel het gevoel dat ik niet zoveel virussen in mijn lijf heb als sommigen hier, dus dat kan wel schelen, he.

Hoi She,

Mijn dochter is bijna gezond, ze klaagt nog wel over vermoeidheid, ze heeft snel een hese keel ed, maar verder functioneert ze wel normaal, dus, die eet alleen geen melkprodukten en neemt nog multivitaminen, verder voorlopig niks meer.

En als ik iets nieuw probeer, doe ik het eerst bij mezelf en moest dit nu heel goed meevallen, dan kan ik het nog mijn kids aanbevelen, he, ik ben liever zelf eerst proefkonijn , snapte??

Ik heb er wel tot nu toe een goei gevoel bij, (bij de MMS)maar toch heb ik ook wel wat schrik om te gaan verhogen, het blijft toch experimenteren, he. Hoewel er reeds velen dit geprobeerd hebben, met succes.
diederik - 06 Sep 2011 - 15:00
Onderwerp:
@karolien: geen last van gluten dan, uw dochter? Of eerst wel en dan overgegaan? Is de genezing vooral door DML gekomen of door iets anders, en hoelang erover gedaan?

Nu maakt ge ons wel héél curieus natuurlijk hé!
karolien - 06 Sep 2011 - 18:38
Onderwerp:
Wat bedoel je met curieus, mijn dochter of de MMS?
diederik - 06 Sep 2011 - 19:58
Onderwerp:
Awel dat een verhaal over +- volledige genezing (in dit geval uw dochter) ons (mij?) natuurlijk altijd heel curieus/nieuwsgierig maakt over het hoe en wat!
aquamarijn - 06 Sep 2011 - 21:09
Onderwerp:
@karolien: ik ben er niet mee begonnen, gebruik zoals je weet al een poosje ldn en ben nu al 6 weken zoet met allerlei verborgen virussen die opeens opspelen. momenteel de 3e herpesuitbraak in 6 weken tijd Shocked terwijl ik het voorheen een jaar of 8 geleden ooit 1x gehad heb en nooit weer, en nu door de ldn ineens 3x in 6 weken...
dus ik voeg ff niks nieuws toe en ga door met de ldn
karolien - 06 Sep 2011 - 23:37
Onderwerp:
Diederik,
Mijn dochter heeft Pfeiffer gehad op haar 16 jaar, ze is dat nooit te boven gekomen, 3 jaar lang gesukkeld van dokter tot dokter, ze was echt heel ziek soms, heeft zelfs in het ziekenhuis gelegen met ontstoken amandelen, zo erg dat de dokters nog niet dikwijls gezien hadden, verder blaasontstekingen, altijd wel iets.
ZE ging van 52 kilo naar nog 45 kilo, iedereen dacht dat ze anorexia had, leerkrachten spraken haar aan of haar gezondheid welg oed was, want dat ze er zo slecht uit zag.
Ze ging toen elke maand minstens 1x naar de osteopaat omdat ze het anders niet kon houden van de pijn, haar rug, nek altijd geblokkeerd...

ZE heeft veel osteopatie behandelingen gehad, ook enkele gesret-behandelingen.
Dan uiteindelijk bij DML terecht gekomen, die stelde lekkende darmen, lactose-intolerantie, afvalstoffen in haar lichaam...duwde ook op de bewuste pijnlijke plaats,e tc...

We hebben de behandeling van DML min of meer gevolgd, behalve de AB.
Dus geen melkprodukten, een aantal van de medicatie konz e niet verdragen dus ze is daar niet verder mee gegaan, wel de vit B12 spuiten, chlorella...

En ze is weer veel beter, niet volledig genezen, hoor, maar ze is niet meer zo ziek, en weegt ook weer haar oorspronkelijk gewicht van 52 kilo.
diederik - 07 Sep 2011 - 00:48
Onderwerp:
ok thx!
angels - 07 Sep 2011 - 13:55
Onderwerp:
      karolien schreef:
Hoi Angels,

Misschien was het ook het opruimen van de virussen??? weet het niet hoor...
Ik heb ook wel het gevoel dat ik niet zoveel virussen in mijn lijf heb als sommigen hier, dus dat kan wel schelen, he.

Ik heb er wel tot nu toe een goei gevoel bij, (bij de MMS)maar toch heb ik ook wel wat schrik om te gaan verhogen, het blijft toch experimenteren, he. Hoewel er reeds velen dit geprobeerd hebben, met succes.


Ik denk ook dat het opruimen van het virus was alleen kwam ik er niet door. De behandeling zou te zwaar zijn voor mijn lichaam. de arts wilde cg maf gaan doen, beloofde me dat ik daar heel ziek van zou worden en dat het 500 euro per injectie zou kosten. Daar heb ik vanaf gezien.

Zolang je voelt dat er wat gaande is zou ik het bij deze dosering houden. Wanneer het minder reactie geeft 1 druppeltje erbij

diederik - 07 Sep 2011 - 14:08
Onderwerp:
      angels schreef:
Ik denk ook dat het opruimen van het virus was alleen kwam ik er niet door. De behandeling zou te zwaar zijn voor mijn lichaam. de arts wilde cg maf gaan doen, beloofde me dat ik daar heel ziek van zou worden en dat het 500 euro per injectie zou kosten. Daar heb ik vanaf gezien.


WTF? Wat een oplichter is me dat?

Ik neem het zelf niet, maar bij DML kost een ampule 35 (!!) euro, en sommige mensen moeten zelfs maar een halve, 1/4 of mss zelfs 1/8 van zo'n ding per injectie.

Tenzij het een verspreking was (ipv 50 euro ofzo?), steekt die man mooi 465 euro in z'n zak? Maar goed dat je dat toen niet gedaan hebt.
angels - 07 Sep 2011 - 14:30
Onderwerp:
Nee is echt geen verspreking. Hij had het erover dat het zo duur was en dat je het eigenlijk met een aantal patienten tegelijk moest doen. Misschien zit het um daarin?
Die man was zowiezo erg duur. Consult was 98 euro, ik had een keer gebeld om wat te vragen, 10 minuutjes gesprek aan de telefoon, rekening; 98 euro. Toen was ik er wel klaar mee.
karolien - 07 Sep 2011 - 18:12
Onderwerp:
Echt schandalig, Angels, 98 euro voor telefoontje, grrr, ik krijg er de kriebels van...echt uitbuiterij!!
karolien - 09 Sep 2011 - 09:42
Onderwerp:
Ik ga vandaag verhogen tot 2 druppels.
Ik heb er wel lichte pijn van in mijn darmen en mijn rug, maar tegelijk heb ik ook het gevoel dat ik meer aanwezig ben, mijn hoofd voelt ietske helderder.(hoop dat het geen toeval (of placebo, hihi )is...) Maar dit zal ik nog verder moeten ontdekken, het is voor mij toch de moeite waard om het verder uit te testen.
karolien - 09 Sep 2011 - 10:21
Onderwerp:
Angels of Aquamarijn,

Weten jullie ook of het zeker niet samen mag met iets, behalve de vit C, dat weet ik. Ik ben wel voorlopig gestopt met mijn supplementen.

Ik neem het id voormiddag ongeveer een uur na mijn eten, en savonds voor het slapengaan.
Mag het eventueel bij het eten of maakt dat niet uit?

Ik ben van plan om het een 2 tal weken te nemen, en dan een tijd te stoppen, de vit C, magnesuium enzo te nemen...
En dan weer terug te beginnen met de MMS. Dus, nu maar tot vb. een 3 of 4 druppels te gaan.
aquamarijn - 09 Sep 2011 - 12:25
Onderwerp:
volgens mij had ik ergens zien staan dat ze bij chronische aandoeningen aanraden dat je eerst opbouwt zo hoog als lukt, en dan weer afbouwt en een poosje op een onderhoudsdosering?
maar is alweer wat weken geleden dat ik me erin verdiept heb dus kan zo snel geen linkje vinden.
angels - 09 Sep 2011 - 12:33
Onderwerp:
      karolien schreef:
Angels of Aquamarijn,

Weten jullie ook of het zeker niet samen mag met iets, behalve de vit C, dat weet ik. Ik ben wel voorlopig gestopt met mijn supplementen.

Ik neem het id voormiddag ongeveer een uur na mijn eten, en savonds voor het slapengaan.
Mag het eventueel bij het eten of maakt dat niet uit?

Ik ben van plan om het een 2 tal weken te nemen, en dan een tijd te stoppen, de vit C, magnesuium enzo te nemen...
En dan weer terug te beginnen met de MMS. Dus, nu maar tot vb. een 3 of 4 druppels te gaan.


Ik kan me niet herinneren dat ik het voor of na het eten nam dus zal wel een uurtje gewacht hebben denk ik. Waarom neem je geen 3 x per dag?
Ik zou geen pauze inlassen als ik jou was. Als het je lukt om nu te verhogen zover als je niet ziek wordt ervan zou ik doorgaan. Als je pauze inlast heb je kans dat je straks weer aan het worstelelen bent en misschien is levert de mms maar half werk omdat je na twee weken stopt.
karolien - 09 Sep 2011 - 16:50
Onderwerp:
Thx, mss vanaf morgen 3x per dag dan.
Ik heb wel de indruk dat mijn spijsvertering beter werkt al, vandaag om 4 uur echt honger, das precies lang geleden d at ik mijn hongergevoel nog zo gevoeld heb...leuk, dan val ik mss ook nog wa kilokes af, haha, zou mooi meegenomenz ijn...
karolien - 12 Sep 2011 - 10:37
Onderwerp:
Ik heb een blaasontsteking, was lang geleden,v erschillende jaren zelfs.
Zou de MMS ook die bacterien daarvan doden?

Verder heb ik er nog wel steeds een goei gevoel bij, gisteren gezondigd, ik was ergens waar ze croque monsieurs aant maken en uitdelen waren, een qroque gegeten, en normaal heb ik dan sanderendaags pijnlijke borsten en kleine knobbeltjes in mijn borsten, maar nu niks!

ik las ook wel dat je geen koffie, alcohol, kurkuma, thee, olijven, etc...mag nemen samen met de MMS.
Best ook geen zwavelrijke voeding: look, ui, prei, asperges, bonen, erwten, eieren, melk, aardappelen.
De werking van MMS vermindert daardoor.
angels - 13 Sep 2011 - 12:39
Onderwerp:
Blaasontsteking is niet leuk maar er is duidelijk wat aan de gang met je lichaam. Heb je nog die tintelingen? Doen je darmen het nog steeds?
Ik ben erg nieuwsgierig hoe je je voelt. Laughing
karolien - 13 Sep 2011 - 16:46
Onderwerp:
Mijn blaasontsteking is zo goed als weg, das al een pluspunt, he!
En ik heb vandaag al 4-4-3 druppels genomen, straks om 7u nog es 4 en eventueel als ik ga slapen dan nog 4, maar dat zie ik wel.
Het gaat goed, daarstraks wat lichte diarree gehad, maar das normaal, en een teken dat het werkt, he.
Verder heb ik er steeds minder schrik v an om het te nemen, en ik heb er een goei gevoel bij. Ik voel me nu wel moe, maar dat zal ook wel normaal zijn,z eker, ben nogal snel aant verhogen.
Dat stond eigenlijk ook op dat papier, dat je zo lang je je niet ziek voelt, mag verhogen.
Mijn buik borrelt nog wel steeds, maar ik voel me niet misselijk ofzo.
Ik hou in gedachten dat ik de slechte bacterien doodt, en de goei laat leven.
De smaak valt ook vrij goed mee, het is wel precies alsof je echt chloor drinkt, vind ik. Ik heb geen moeite om het te drinken, het is voor het goede doel, he! Wink
karolien - 14 Sep 2011 - 12:47
Onderwerp:
De MMS komt mijn oren uit, ik voel me misselijk, moe, en mijn blaasontsteking is toch nog niet echt weg.
Ik zie dat niet zitten om tot 30 drupels per dag te gaan hoor, pfff
ik weet ni goed hoe het verder moet...
she - 14 Sep 2011 - 18:23
Onderwerp:
hoi Karolien,
Alleen in je uppie gaan kuren is heel lastig.
Om een voorbeeld te geven: stel je voor dat een kankerpatient zo een beetje alleen gaat chemokuren (als het mogelijk zou zijn . .)
nou - dan weet je ook niet of het goed gaat of niet , met al die bijwerkingen.
Je hebt wel iemand nodig die zegt dat het erbij hoort en het proces begeleidt.

Die specialist die zichzelf van kanker genas met chloor verbinding (ik eet niet of het MMS was . .); daarna heeft hij een boek over geschreven.

ik ga ff googlen; zie of iets uit komt.

Sterkte!
she - 14 Sep 2011 - 18:25
Onderwerp:
dit is 'm
wellicht een idee om hem te benaderen . . ?

http://www.depers.nl/binnenland/216047/In-leven-dankzij-chloorazijn.html
marlène - 14 Sep 2011 - 18:42
Onderwerp:
Wat wij allemaal niet proberen om beter te worden ...
karolien - 14 Sep 2011 - 21:13
Onderwerp:
Ik ben gestopt met de MMS voorlopig...

Mijn hoofd voelde gewoon niet goed, ook zo wat een apatisch gevoel, heel moe...ook steken in mijn hoofd, dit had ik bij de LDN ook, maar dan wist ik dat het erbij hoorde.
Nu was ik eigenlijk niet echt gerust, stel dat het blijvend is...dus, nu even gestopt en zien wat het geeft.

Ik denk dat ik nog wel opnieuw ga beginnen, maar nu eerst even afkicken.
Lea - 14 Sep 2011 - 21:16
Onderwerp:
Misschien te vlug opgebouwd, karolien?
angels - 14 Sep 2011 - 22:26
Onderwerp:
Ik weet toch haast zeker dat ik vanmiddag hier een berichtje achter gelaten had maar zie um niet.
Als ik je mag adviseren zou ik 3 x per dag 3 druppels nemen en even kijken hoe je je daarbij voelt. Naar mijn idee neem je mms erg vaak en dan ook tegelijkertijd verhogen zou wel eens de boosdoener kunnen zijn.
karolien - 15 Sep 2011 - 09:14
Onderwerp:
Het kan zijn, Angels.
Maar ik benv oorlopig toch gestopt, mijn lijf voelt wel veel levendiger, ook sexuele gevoelens zijn er weer, joepie!!
Maar mijn hoofd, daar ben ik niet gerust in, het kan ook mss nog zijn van de gluten, want ik heb zondag croque-monsieur gegeten.
Maar dan zou het toch zeker morgen moeten over zijn, dus, dat wacht ik nog even af...
Ik zou willen dat ik mijn lijf ermee kon spoelen, zonder mijn hoofd, want mijn lijf voelt echt goed.
Mijn blaasontsteking is in elk geval ook weg nu, zonder AB te moeten nemen.
she - 15 Sep 2011 - 09:35
Onderwerp:
Karolien, mbt je belaasontsteking:
Is dit een werkelijke ontsteking (gemeten) of alleen het onbehagelijk gevoel dat erbij hoort ?
karolien - 15 Sep 2011 - 09:55
Onderwerp:
hoi She,
Het is niet gemeten, maar ik weet heel goed hoe een blaasontsteking voelt, hoor, heb er vroeger veel gehad.
En ik weet uit ervaring dat dat normaal niet weggaat zonder AB.
Ik ben nu niet naar de dokter geweest omdat de MMS bacterien en schimmels doodt, he. Ik dacht gisteren: ik stop met de MMS en zien of ik ze nog heb, dan ga ik naar de dokter, want AB en MMS samen nemen durf ik toch al niet. Maar ik voel niks meer.

Ik weet dat ik een verzuurd lichaam heb, heb het gemeten enkele jaren g eleden met strips vd apotheker.
En vermits de MMS werkt op de zuurtegraad, het heeft een ph van 7, wat je lichaam normaal ook moet hebben, en doodt dus alle bacterien die enkel alleen kunnen voorkomen in een verzuurd lichaam, dus, ph 4, 5 of 6.
De goede bacterien blijven dus leven omdat die ph 7 hebben.
Alleen heb ik een gevoel dat ik intolerant ofzo aanb en, ofwel is dat een normaal gevoel, ik weet het niet, maar ik krijg ook steken aan mijn hart, en in mijn hoofd, en daar ben ik wel wat bang van.
Hoewel die steken aan mijn hart heb ik regelmatig, ook door andere voeding.
Gisteren bij het afkicken deed mijn hart ook raar, maar dat kan ook van ontgifting zijn, dan heb ik dat ook, en dan is dat een goei teken.

Ik heb nu alleen een heel erg onwerkelijkheidsgevoel in mijn hoofd, zoals ik heb van gluten en melk. Dus, ik ga eerst afwachten en zien of het morgen beter is.
Ik wil liever geen blijvende schade, snap je.
she - 15 Sep 2011 - 10:19
Onderwerp:
Blaas-narigheid is een regelmatig terugkerend symptoom.
Ook hartproblemen zijn een regelmatig terugkerend symptoom.
Dr. Visser van het CVS centrum Amsterdam is het adres voor.

In ieder geval goed dat je blaas weer rustig is.

Liefs
karolien - 15 Sep 2011 - 11:36
Onderwerp:
She,
Dankjewel, maar voor mij voorlopig geen dokters meer...
karolien - 16 Sep 2011 - 12:20
Onderwerp:
De MMS heeft me wel goed gedaan, ook mijn borsten zijn dunner, dat is voor mij altijd een barometer, dat er minder "afvalstoffen" in mijn lijf zitten. En dat is zeker door de MMS, ik voel me ook weer minder moe dan de laatste weken...mijn hoofd is ook aant beteren.

De blaasontsteking is toch weer opnieuw de kop op aant steken, ik zal te vroeg gestopt zijn met MMS, straks toch naar de dokter.

Misschien idd te snel opgebouwd.
karolien - 23 Sep 2011 - 10:17
Onderwerp:
Sinds de MMS heb ik totaal geen last meer van pijnlijke borsten of knobbeltjes in mijn borsten. Mijn borsten zijn eindelijk hangerig, wat normaal is voor een vrouw van 50, dus, zonder afvalstoffen, vermoed ik.
Zelfs niet na het etenv an gluten.
Heeft iemand hier een verklaring voor??

Voor mij is dit duidelijk een verbetering, alleen begrijp ik niet goed hoe het komt, want ik heb nog wel last vd brainfrog, dus, daar zitten d an nog wel afvalstoffen(als het afvalstoffen zijn natuurlijk???)...raar allemaal...
marlène - 23 Sep 2011 - 11:33
Onderwerp:
Wat doet MMS met lymfevocht? Heb je daar al iets over gelezen?
annemoontje - 13 Jul 2012 - 14:46
Onderwerp:
kom dit topic pas tegen, was jaren geleden al eens getipt over MMS en erg geïnteresseerd na lezen diverse info. Alleen nog altijd niets mee gedaan. Wil ook altijd graag eerst doen wat ik aan het doen ben en bij DML nog teveel dat steeds bovenkomt.

Juist interessant om MMS te proberen, maar wil toch eerst ene traject afronden voor andere te starten. Maar zie MMS toch als erg goeie optie voor later (net als LDN overigens en nog een aantal dingen) om iig weer bepaalde verbetering te behalen. Zal echt wel kunnen schelen. Over de Tros Radar uitzending: had em toen ook gezien, tenenkrommend.. Herkende veel dat ze uit context haalde of gewoon verkeerd voorspiegelden.

Inmiddels ook niet zo heel veel vertrouwen meer in dat soort programma's en bekijk onderzoeken Consumentenbond ook met andere ogen ivm een onderzoek van iets dat ik al jaren gebruik (zou niet werken) en diversen uit omgeving ook omdat het zo goed werkt. En als het bij mij werkt wil dat wat zeggen, want ik was juist een 'probleemgeval' op dat gebied. Maar iedereen die het artikel in Consumentengids heeft gelezen denkt dat het een slecht product is dat helemaal niet doet wat het zegt. Om aan te geven dat ook dit soort 'integere' instanties (dacht ik) er flink naast kunnen zitten en ik echt niet begrijp wat ze ermee gedaan kunnen hebben dat ze zulke slechte ervaringen zouden kunnen hebben.

Karolien, ik ga je vervolg (als je veder gaat) met veel interesse volgen, wat goed wat je er toch al mee hebt bereikt ondanks de dingen waarvan je niet zo goed weet of dat normaal is of goed.
karolien - 14 Jul 2012 - 12:51
Onderwerp:
Hoi annemoontje,

Ik ben sinds de laatste keer niet meer opnieuw begonnen met MMS, mss moet ik dat nog wel es doen?
Ik vond het wel v rij heftig spul en ben er wel een beetje bang van...om er echt veel van te nemen.
annemoontje - 16 Jul 2012 - 12:33
Onderwerp:
oh ja, ik zie nu pas dat je laatste berichten van bijna een jaar terug zijn, goeiemorruguh. Geen idee, ik vind het lastig iets te adviseren, ik denk dat je zelf aanvoelt of iets goed is voor je. Als je het niet doet en het knaagt bij je omdat je het gevoel hebt dat je het zou moeten doen, maar om rationele dingen laat, dan misschien goed idee weer te beginnen. Maar als een stemmetje in je hoofd zegt dat je er beter mee kunt wachten, evt. rationele argumenten ten spijt, zou ik het vooral laten voorlopig. Ik weet inmiddels dat die stemmetjes het bij het rechte eind hebben en je intuitie zijn. Datgene waarmee je instinct aangeeft wat wel en niet goed is (en je vroeger in begineeuwen vd mens behoedde voor het eten van giftige bessen etc). We zijn echter grootgebracht met het negeren van dat instinct.

Kun je daar iets mee?

PS: ook als je besluit weer te beginnen lijkt me veel nemen niet zo goed, zou het echt rustig opbouwen, extra voorzichtig zijn, langer doen over opbouw dan gebruikelijk bij MMS, lagere doses dan gebruikelijk bij MMS etc. Onze lijven zijn gevoeliger en lastiger te behandelen
Tijden zijn in GMT - 12 uur
Powered by PNphpBB2 © 2003-2010 The Zafenio Team
Credits