random

Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie
Share | |
Vorige onderwerp Printervriendelijke versie Log in om je privé berichten te bekijken Volgende onderwerp
Auteur Bericht
semma
Onderwerp:   BerichtGeplaatst: 26 Sep 2017 - 21:01
Gevorderd lid


Geregistreerd op: 23 11 2011
Berichten: 1380

Ik had via het Vermoeidheidcentrum de L-Carnitine# Formule van Bloem. Ze zijn ermee gestopt. Eerst het VCL, omdat ze het niet mochten verkopen en inmiddels ook Bloem. Je kreeg heel veel tegelijk mee van het VCL, zodat ik begon met een paar willekeurig gekozen potten. Dat waren de carnitine en B12. Dat deed meteen de mist wat optrekken.

      Quote:
L-Carnitine+ Formule is een complexe formule waarin zich drie ingrediënten bevinden die met elkaar een gunstige invloed hebben op het concentratievermogen. Acetyl-L-Carnitine en Ginseng verbeteren de concentratie en het geheugen. Co-enzym Q10 biedt bescherming aan aan gezonde cellen en weefsels.

Ingrediënten: Acetyl-L-Carnitine, verdikkingsmiddel (maltodextrine), vulstof (microkristallijne cellulose), Siberische ginseng, co-enzym Q10, kleurstoffen (ciliciumdioxine), antiklontermiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine).

Actieve bestanddelen per tablet:
- Acetyl-L-Carnitine 500 mg
- Siberische ginseng wortelextract
(Eleuterococcus senticosus) 150 mg
- Co-enzym Q10 (Japanse) 50 mg


Er zijn in hoofdlijnen 3 soorten Ginseng. De Siberische is geen echte ginseng, geen Panax-soort. Onlangs keek ik naar de verschillende soorten. De Panaxen worden inmiddels wat kritische bekeken en moeten cyclisch geslikt worden: 3mnd wel, 1mnd niet. Globaal doe je dan: een potje van 90 stuks en als het op is een maand onthouding. De Amerikaanse is gunstiger, d.w.z. de Aziatische soorten zitten in hun natuurlijk habitat en zijn vrij sterk. Te sterk voor dagelijks gebruik. Overigens wordt de Amerikaanse ook in Azië gekweekt.

B12 slik je alleen als je een B12-tekort hebt (komt bij ons veel voor, maar de reguliere onderste waarde ligt veel te hoog waardoor je buiten de boot kan vallen). Plus een vit.B-complex. Altijd als je een specifiek vit.B-preparaat slikt, moet er een B-complex bij. Niet elke B-vitamine heet in de volksmond zo, bijvoorbeeld foliumzuur en biergist.
De B-vitamines zijn in vet oplosbaar.
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht  
Reageer met quote Naar boven
Berichten van afgelopen:     
Ga naar:  
Tijden zijn in GMT - 12 uur
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie
Vorige onderwerp Printervriendelijke versie Log in om je privé berichten te bekijken Volgende onderwerp
Powered by Zafenio