random

Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie
Share | |
Vorige onderwerp Printervriendelijke versie Log in om je privé berichten te bekijken Volgende onderwerp
Auteur Bericht
agnesOffline
Onderwerp: Dr. Visser heeft in 2020 geen contract meer met CZ  BerichtGeplaatst: 29 Nov 2019 - 17:22
Actief lid


Geregistreerd op: 01 06 2009
Berichten: 368

Status: Offline
Vandaag een mailtje gekregen van dr. Visser/dr. van Campen. In verband met allerlei beperkende bepalingen die CZ (OHRA, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden) in het cintract wil opnemen heeft dr. Visser per 2020 geen contract meer met CZ.
Alle patiënten die bij CZ verzekerd zijn hebben deze mail gehad.

Overweeg je in 2020 naar dr. Visser te gaan, kijk dan of je wil overstappen naar DSW/Stad Holland, ASR/Ditzo/Amersfoortse en verder zijn vrije keuze labels van Achmea en een van zijn labels of VGZ en een van zijn labels.
Daar zijn contracten mee.

Als je bij CZ wil blijven kan je het beste zorgen voor een restitutie polis, dan krijg je in elk geval het grootste deel vergoed.

Wat je niet vergoed krijgt, kan je eventueel als bijzondere ziektekosten aftrekken van de belasting. Je moet het dan wel eerst zelf voorschieten en de eerste x euro (een percentage van belastbaar inkomen) moet je altijd zelf betalen. Pas als je meer kosten hebt, kan je deze meerkosten aftrekken.

Patiënten die hierdoor getroffen worden kunnen natuurlijk een klacht bij CZ indienen. Het is triest dat op deze manier de enige plek waar je goede zorg voor ME kan krijgen steeds moeilijker toegankelijk wordt. Kunnen de patiëntenverenigingen hier misschien actie tegen ondernemen?
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht  
Reageer met quote Naar boven
Berichten van afgelopen:     
Ga naar:  
Tijden zijn in GMT - 12 uur
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie
Vorige onderwerp Printervriendelijke versie Log in om je privé berichten te bekijken Volgende onderwerp
Powered by Zafenio