random

Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie
Share | |
Vorige onderwerp Printervriendelijke versie Log in om je privé berichten te bekijken Volgende onderwerp
Auteur Bericht
louisa
6 Onderwerp:   BerichtGeplaatst: 04 Apr 2014 - 11:51
Gevorderd lid


Geregistreerd op: 14 07 2009
Berichten: 11820

Misschien dat iemand dit ook even doorgeeft aan de moderators/beheerder? De arts staat namelijk ook op de artsenlijst.

Groetjes, Louisa

_________________
ME of Lyme?: http://www.me-gids.net/module-ME_CVS_docs-viewpub-tid-1-pid-942.html

-Als je geen ster aan de hemel kunt zijn, wees dan een lampje in je huis-
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht  
Reageer met quote Naar boven
felixloenaOffline
Onderwerp:   BerichtGeplaatst: 04 Apr 2014 - 13:20
Oud-medewerker


Geregistreerd op: 04 05 2009
Berichten: 4443
Woonplaats: Limburg
Status: Offline
      Quote:
Misschien dat iemand dit ook even doorgeeft aan de moderators/beheerder? De arts staat namelijk ook op de artsenlijst.


Gelezen, ik heb het even teruggekoppeld.


Edit:
Het is lastig om op basis van 1 vervelende ervaring de beslissing te nemen de arts van de lijst te halen. We hebben daarom links geplaatst bij de betreffende arts/kliniek, zodat mensen alle soorten patiëntenervaring kunnen lezen , zowel positieve als negatieve.


http://www.me-gids.net/module-ME_CVS_docs-viewpub-tid-5-pid-30.html
http://www.me-gids.net/module-ME_CVS_docs-viewpub-tid-4-pid-23.html

_________________
Leven is het meervoud van lef - Loesje
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage  
Reageer met quote Naar boven
zmOffline
Onderwerp:   BerichtGeplaatst: 23 Nov 2014 - 10:20
Beginner


Geregistreerd op: 23 11 2014
Berichten: 1

Status: Offline
WAARSCHUWING: DIT is een vertaling van ENGELS SO Gelieve te excuseren taalfouten
Ik benaderde Lydia Boeken nadat ik leed al lange tijd aan chronische lichamelijke pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, jeuk en een gezicht uitslag. Ik voelde me alsof ik zou kunnen worden met een reactie op een aantal voedselallergieën. Ik had al alles gedaan wat de standaard allergie controles mogelijk, maar niets nieuws kwam uit het. Hoewel ik wist dat haar behandeling en testen werden niet gedekt door een verzekering, ik benaderde haar (net als veel andere mensen) uit wanhoop. Nadat u hebt zo lang te lijden, je bent heel kwetsbaar en klaar denk dat veel dingen en zoeken naar hulp, waar je normaal niet zou doen.
Ik had een zeer grondige intake sessie met Lydia. Ze had me invullen van een zeer gedetailleerde vorm en we hadden een lange discussie over elk onderwerp. Ik was een beetje terughoudend over haar behandeling, omdat het niet werd gesuggereerd of aanbevolen door artsen en kostte veel geld, die zelfs niet werd gedekt door de verzekering. Lydia nooit gegarandeerd me niets, maar zei dat ze mensen had geholpen met veel van de verschillende symptomen die ik had door haar behandeling. Ze stond erop dat ik een € 460 bloedtest meteen (terwijl ik in de € 175 intake), omdat dit de enige manier was kon ze weten of ze me kon helpen. Door mijn fragiele staat van de geest, gaf ik in en betaalde het geld en deed de test. N a het doen van de test, vroeg ik Lydia of ze me konden e-mail de resultaten. Maar Lydia weigerde om de resultaten van de test te delen met mij tot ik betaalde haar bij voorbaat voor de komende counseling sessie over hoe de resultaten te interpreteren. Vergeet niet dat Lydia rekent 65 EROS PER 15 MINUTEN! Dit maakt 260 euro per uur is dat niet, VERZEKERD. Dus ze weigerde om mijn resultaten te delen en stond erop dat ik opstelling een 30 minuten (130 euro) sessie met haar om de resultaten te bespreken om ervoor te zorgen dat ik niet verkeerd is. Wat een nutteloze sessie. Ze eigenlijk gewoon lezen via de resultaten en vertelde me niets dat niet kan worden gedeeld op een e-mail. Dus nu was ik totaal € 765 armer. Ik had ook een gesprek met haar over hoe de behandeling doen (in principe elimineren alle stoffen die u intolerant voor 3 maanden zijn). Een ander gesprek dat niet nodig had om mij kost geld en had kunnen worden gedaan door middel van een standaard set van gedocumenteerde instructies. Ik vroeg Lydia of ik kon contact met haar opnemen via e-mail als ik een aantal vragen. Ze zei dat ik het inrichten van een 165 minuten skype gesprek plaats (wat me zou kosten 65 € te betalen op voorhand natuurlijk!). Ongelooflijk! Ik heb haar nooit meer contact.
Voor de komende 3 maanden, ik volgde haar advies perfect. In feite, na ongeveer 9 maanden, ik ben nog steeds niet eten van de meeste van de dingen die ze had gesuggereerd dat ik intolerant. Ik heb absoluut geen verbetering moest vanwege haar behandeling. Haar behandeling was helemaal niet effectief.
Dit was een verschrikkelijke ervaring. Het is niet alleen dat ik verloor een hoop geld, maar ik voelde me alsof ik was bedrogen. Lydia nooit gehandeld als een dokter, maar als een goedkope handelaar. Ze weigerde om 'zaken' te doen, tenzij betaling werd gemaakt op voorhand. Ik heb nog nooit zo zielig treaded door een medische professional. Ook heb ik het gevoel alsof ze prooien op wanhopige mensen die zo kwetsbaar zijn dat ze bereid zijn om al het mogelijke om hun lijden te beëindigen doen. Ze geeft je valse hoop en haalt uw geld. Ik voelde me bedrogen. Dit was een verschrikkelijke ervaring dat maakte me heroverwegen mijn mening over een beroep dat ik eerder vereerd.
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht  
Reageer met quote Naar boven
asjeOffline
Onderwerp:   BerichtGeplaatst: 23 Nov 2014 - 20:37
Donateur
Donateur


Geregistreerd op: 17 04 2011
Berichten: 8643

Status: Offline
Verbaast me niets. Goed dat je het vertelt.

_________________
Life smells...
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht  
Reageer met quote Naar boven
tanto
Onderwerp:   BerichtGeplaatst: 24 Nov 2014 - 09:06
VIP-donateur
VIP-donateur


Geregistreerd op: 21 02 2008
Berichten: 1603
Woonplaats: ZH
Ik ben jaren geleden bij haar geweest. Ik heb de bovenstaande ervaring niet. Ik kan me niet herinneren of ze me geld afgetroggeld heeft. Ik heb inderdaad een voedselintolerantietest gedaan. Waar een paar rare dingen uitkwamen die later bij DML opnieuw geconstateerd werden, zoals mango's en oesters en zo. Ik had daar dus niet zoveel aan. Ik heb ook een hypoglycemie test gedaan, dat resultaat was niet echt eenduidig (bloedsuiker schommelde nogal). Dus uiteindelijk had ik er niet zoveel aan. Ik heb dat dieet en dat van DML lang gedaan maar ben er nooit beter van geworden. Nu eet ik eigenlijk weer bijna alles. Wel voornemens om nog eens goed te gaan dieten wanneer ik de motivatie heb Wink
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht  
Reageer met quote Naar boven
nicoOffline
Onderwerp: ervaringen met Amsterdam kliniek-Dr. Lydia Boeken.  BerichtGeplaatst: 23 Sep 2020 - 21:09
Beginner


Geregistreerd op: 22 09 2020
Berichten: 1

Status: Offline
Jammer dat deze ervaren dokter ten onrechte wordt afgebrand.
Dit belandt en blijft jaren op internet en zij kan zich niet verdedigen.
Ik was bij Dr. Lydia Boeken en kan mij helemaal niet vinden in de klachten.
Zeer ervaren en kundig persoon, die in het geheel niet achter het geld aan zit.
De intake bedraagt €. 175,--, waarvoor ze zich 1,5 uur uitslooft d.m.v. een uitgebreide intake over de klachten, gegrond medisch onderzoek en consultatie. Ook krijg je de uitslag en vrijblijvend medicatie advies, hetgeen
je daar of elders kan bestellen.
Diegene die haar uit rancune afgebrand hebben, moesten zich schamen!!!
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht  
Reageer met quote Naar boven
plassterkOffline
Onderwerp: ervaringen met Amsterdam kliniek-Dr. Lydia Boeken.  BerichtGeplaatst: 26 Sep 2020 - 17:03
Donateur
Donateur


Geregistreerd op: 20 10 2005
Berichten: 553

Status: Offline
Ik ben ook bij haar geweest. Als alternatieve arts was ze gewoon best goed en aardig, maar ik ben inderdaad gestopt omdat de kosten de pan uitrezen. Na een eliminatie dieet, wat mij een klein beetje verder hielp moest ik aan de chelatie of zoiets, maar je bent zo 5000 euro armer in een jaar. Mensen posten nu eenmaal goede en slechte reviews over iemand al naar gelang hun ervaring.
 
 Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht  
Reageer met quote Naar boven
Berichten van afgelopen:     
Ga naar:  
Tijden zijn in GMT - 12 uur
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie
Vorige onderwerp Printervriendelijke versie Log in om je privé berichten te bekijken Volgende onderwerp
Powered by Zafenio