Koop via iHerb.com

 

Op een voordelige en veilige manier kunt u heel wat hoogwaardige voedingssupplementen (vb. kwaliteitsmerk Now Foods, Life Extension, Jarrow Formulas) aankopen via www.iHerb.com. Vaak kunt u nog van extra promoties profiteren.


https://www.iherb.com/?rcode=DUY863  

Gezien deze middelen heel wat goedkoper zijn overzee, kunt u aardig wat besparen. Heel wat forumleden delen erg goeie ervaringen mee met iHerb.com. Ervaringen kunt u lezen op het forum.

Wanneer u bij uw aankoop de promotiecode DUY863 ingeeft, krijgt u 5% korting op uw aankoop, dit voor zowel NIEUWE als BESTAANDE  klanten.

Bestaande en nieuwe klanten dienen bij IEDERE bestelling onze promocode DUY863 in te geven bij het afrekenen in het winkelmandje in het voorziene veld.

Alleen zo steunt u verder ME-gids, wat broodnodig is om ME-gids.net online te houden! 

Stuur deze code naar al uw vrienden en familie door die potentiële klant van www.iherb.com kunnen worden. Zij doen er voordeel mee en tevens helpt u de site online houden!

Kijk steeds de originele iHerb pagina’s na daar de gegevens aan verandering onderhevig zijn: http://www.iherb.com/info/international 

Verzendopties

  • US Postal Service
  • DHL Express
  • UPS
 

Pakketjes van iHerb worden verstuurd onder vermelding “Nutritional Supplements for Personal Use”

 

België

  • Wanneer de totale intrinsieke waarde van de zending niet meer bedraagt dan 22 euro wordt er in alle gevallen volledige vrijstelling van rechten bij invoer en BTW verleend.
  • Indien de totale waarde van de zending meer bedraagt dan 22 euro maar minder dan 150 euro, wordt de vrijstelling verleend van rechten bij invoer maar dient de BTW te worden betaald op de totale waarde van de zending, onverminderd de eventuele toepassing van andere vrijstellingsbepalingen.
  • Wanneer de waarde van de zending meer bedraagt dan 150 euro dienen de rechten bij invoer en de BTW te worden betaald op de totale waarde van de zending, onverminderd de eventuele toepassing van andere vrijstellingsbepalingen.

Bron: http://www.fiscus.fgov.be/interfdanl/nl/citizens/pakket.htm#a 

Tip van forumleden: Wil je zo goedkoop mogelijk pakketjes op bestemming krijgen. Splits een bestelling op in pakketjes van maximum 22€. Je betaalt dan wel meermaals verzendingskosten. Doch betaal je geen invoertaksen die hoger kunnen zijn.

Nederland

DHL en UPS hebben gemiddeld 4 dagen levertijd en voorzien tracking. DHL vereist dat er iemand thuis is op moment van levering. Gebruik geen PostOffice Box als afleveradres bij UPS.

Internationale Airmail is de favoriete verzendmethode van Nederlanders voor bestellingen tot 80$ die niet meer wegen dan 4 lbs (1814g). Gemiddeld 8 dagen verzendtijd inclusief weekends. Geen tracking nummer maar bij verlies niet terugbetaalbaar en de kans is groter geen invoerrechten te moeten betalen.

Beperkingen

Elk land heeft andere wetten en regels over het aankopen van producten uit andere landen. Als klant uit Nederland bent u verantwoordelijk ervoor te zorgen dat u voedingssupplementen aankoopt uit de VS die in Nederland toegestaan zijn. Klik hier om een lijst te zien met alle verboden items voor Nederland. Neem contact op met uw lokaal douanekantoor voor meer informatie over verboden producten.

Melatonine mag niet ingevoerd worden in Nederland tenzij u een vergunning heeft. Neem contact op met uw doaune voor meer informatie.

Merk op: indien de douane beslag legt op een verboden product uit uw bestelling, kan iHerb uw bestelling niet terugbetalen.

Voor meer info over douane, importkosten, bezoek

Een forumlid vermeldt het volgende: tot 22 Euro hoeven er geen invoerrechten en BTW betaald te worden; van 22-150 Euro geen invoerrechten, wel BTW (max 19%) en boven 150 Euro moet je ook invoerrechten betalen (max 12%)
Bron: douane Nieuwe link: Belastingsdienst

Klantenfeedback (uit een rondvraag van 2010)

Bestellingen boven 22€ verstuurd via Internationale Airmail worden soms onderworpen aan een extra tax (BTW) van 19% en een Settlement Cost van €10

𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮 𝗶𝗻𝘃𝗼𝗲𝗿𝗸𝗼𝘀𝘁𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗮𝗹𝗹𝗲 𝘇𝗲𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝟭 𝗷𝘂𝗹𝗶 2021 

De Europese Unie voert nieuwe douaneregels in voor online aankopen van buiten de EU. Koop je iets in een Britse, Chinese, Amerikaanse of andere niet-Europese webshop? Op alle zendingen die vanaf 1 juli in België worden geleverd, betaal je btw en evt. invoerkosten, 𝗼𝗼𝗸 𝗼𝗽 𝘇𝗲𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝟮𝟮 𝗲𝘂𝗿𝗼 𝗼𝗳 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿. Dit geldt ook voor zendingen die voor 1 juli werden besteld. Wij maken je wegwijs in de nieuwe procedure.
Koop zoveel mogelijk in zo’n geregistreerde webshop. Zo verloopt het proces niet alleen vlotter, je betaalt ook minder (de invoerkosten worden betaald door de webshop). iHerb is een geregistreerde webshop.
 
Meer info: 

Bereken de extra kosten voor bestellingen vanuit de USA:

 


 

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Geen Evenementen
Recente Links