random

Columns

Blog Christine van Reeuwijk: Financiële tussenstand ErkenME: op naar de 20.000 euro!

Geplaatst door Zuiderzon op 09 Jan 2010 - 17:44 (2138x gelezen)

Blog Christine van Reeuwijk

De financiële tussenstand van ErkenME is op 9 januari 2010: 19.431,95 euro.
Wat een prachtig bedrag!
Een bedrag dat natuurlijk nog groter kan worden en daarom: iedereen die dit leest en die nog geen gift heeft gegeven, steun ons waar mogelijk en vertel het aan elkaar door! Als je bedenkt dat er in Nederland naar schatting 30.000 ME-patiënten zijn die al jaren roepen dat er niks voor hen gedaan wordt, dan moet de teller toch met gemak omhoog schieten?
En als iedereen een paar euro geeft, dan…

Lieve lotgenoten en jullie naasten en allen die betrokken zijn, ik kom nu even met een digitale collectebus bij u en jullie binnen. En dan kun je toch niet anders dan geld overmaken naar rekeningnummer 1116.72.694 t.n.v. Stichting ErkenME te Rijnsaterwoude.

Een bijdrage geven, is niet alleen zinvol voor het biomedische project van het CVS/ME Centrum te Amsterdam in samenwerking met de Erasmus Universiteit van Rotterdam, waar de opbrengst van ErkenME in maart naartoe gaat, maar zeker ook een signaal dat we er met elkaar voor gaan. Ik ben ervan overtuigd dat ME-patiënten juist door zo’n uitstraling op een dag in alle opzichten echt gezien zullen worden!
Aarzelt u dus niet langer, en stort een bijdrage!

Alle sponsors heel hartelijk bedankt!

Namens ErkenME, Christine van Reeuwijk
 

Nog geen reacties geplaatst

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Registreren of inloggen.