random

Veel gestelde vragen

Vraag

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten of deze na registratie nooit ontvangen heb?

Antwoord

Ga naar de Wachtwoord vergeten pagina, vul je gebruikersnaam in wat je bij de registratie hebt gebruikt. Klik daarna op de "Verstuur wachtwoord"-knop.

Onderstaande mail wordt op dat moment verzonden naar het mail-adres wat je bij de registratie hebt ingevoerd!

Afzender: ME-Gids.net
Onderwerp "Bevestigingscode voor gebruikersnaam".

Het gebruikersaccount voor gebruikersnaam op ME-Gids.net is met dit e-mail adres geassocieerd. Een gebruiker van IP adres heeft zojuist gevraagd om een bevestigingscode om het wachtwoord te wijzigen.

Uw bevestigingscode is: c0de

Met deze code kunt u een wachtwoord aanmaken op http://www.me-gids.net/module-Gebruikers-lostpassword.html

Als u hier niet om gevraagd heeft, kunt u deze e-mail gewoon verwijderen.
Vul je gebruikersnaam dan weer in op de wachtwoord vergeten pagina, maar nu daaronder ook de bevestigingscode die in de email staat. Op dat moment wordt er wederom een mail verstuurd naar hetzelfde email-adres, maar nu met de volgende inhoud:

Afzender: ME-Gids.net
Onderwerp "Gebruikerswachtwoord voor gebruikersnaam".
Het gebruikersaccount voor gebruikersnaam op ME-Gids.net is met dit e-mail adres geassocieerd. Een gebruiker van IP adres heeft zojuist gevraagd om een wachtwoord op te sturen.

Uw nieuwe wachtwoord is: w8w00rd1

U kunt het wijzigen nadat u inlogt op http://www.me-gids.net/user.html

Als u hier niet om gevraagd heeft, maakt u zich geen zorgen. U ziet dit bericht, niet 'zij'. Als dit een fout was, logt u gewoon in met uw nieuwe wachtwoord.
Op dit moment kun je dus naar de startpagina van de website gaan, je eigen gebruikersnaam en je nieuwe wachtwoord invullen, en inloggen.

Je wachtwoord kun je daarna meteen wijzigen in iets makkelijkers door op de Persoonlijke pagina ("Mijn account" in het leden menu) te kiezen voor "Verander uw informatie". Helemaal onderaan vul je twee keer hetzelfde nieuwe wachtwoord in en klik je op "Wijzigingen opslaan".

Weet je je username en/of mail-adres niet meer, neem DAN PAS contact op met de Techsupport