random

Veel gestelde vragen

Registreren

Registreren

Vraag

Antwoord

Is Registreren op de website nodig?

Registreren op ME-gids.net is alleen nodig als je echt wilt deelnemen aan de website. Dit kan door berichten te plaatsen op het forum maar ook kan je artikelen plaatsen of opmerkingen op artikelen, meedoen aan de poll, gebeurtenissen op de kalender zetten, en recensies van boeken plaatsen. Verder kan je als geregistreerde de andere geregistreerden via o.a de ledenlijst contacteren via email of een prive berichtje sturen.

Als je alleen de artikelen of berichten op het forum wilt lezen kan je je beter niet registreren maar gewoon als gast af en toe een kijkje komen nemen. Je kunt overigens niet alles lezen op het forum, sommige sub-forums zijn afgeschermd en alleen leesbaar voor geregistreerden, dit om een beetje privacy te bewaren.


Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten of deze na registratie nooit ontvangen heb?

Ga naar de Wachtwoord vergeten pagina, vul je gebruikersnaam in wat je bij de registratie hebt gebruikt. Klik daarna op de "Verstuur wachtwoord"-knop.

Onderstaande mail wordt op dat moment verzonden naar het mail-adres wat je bij de registratie hebt ingevoerd!

Afzender: ME-Gids.net
Onderwerp "Bevestigingscode voor gebruikersnaam".

Het gebruikersaccount voor gebruikersnaam op ME-Gids.net is met dit e-mail adres geassocieerd. Een gebruiker van IP adres heeft zojuist gevraagd om een bevestigingscode om het wachtwoord te wijzigen.

Uw bevestigingscode is: c0de

Met deze code kunt u een wachtwoord aanmaken op http://www.me-gids.net/module-Gebruikers-lostpassword.html

Als u hier niet om gevraagd heeft, kunt u deze e-mail gewoon verwijderen.
Vul je gebruikersnaam dan weer in op de wachtwoord vergeten pagina, maar nu daaronder ook de bevestigingscode die in de email staat. Op dat moment wordt er wederom een mail verstuurd naar hetzelfde email-adres, maar nu met de volgende inhoud:

Afzender: ME-Gids.net
Onderwerp "Gebruikerswachtwoord voor gebruikersnaam".
Het gebruikersaccount voor gebruikersnaam op ME-Gids.net is met dit e-mail adres geassocieerd. Een gebruiker van IP adres heeft zojuist gevraagd om een wachtwoord op te sturen.

Uw nieuwe wachtwoord is: w8w00rd1

U kunt het wijzigen nadat u inlogt op http://www.me-gids.net/user.html

Als u hier niet om gevraagd heeft, maakt u zich geen zorgen. U ziet dit bericht, niet 'zij'. Als dit een fout was, logt u gewoon in met uw nieuwe wachtwoord.
Op dit moment kun je dus naar de startpagina van de website gaan, je eigen gebruikersnaam en je nieuwe wachtwoord invullen, en inloggen.

Je wachtwoord kun je daarna meteen wijzigen in iets makkelijkers door op de Persoonlijke pagina ("Mijn account" in het leden menu) te kiezen voor "Verander uw informatie". Helemaal onderaan vul je twee keer hetzelfde nieuwe wachtwoord in en klik je op "Wijzigingen opslaan".

Weet je je username en/of mail-adres niet meer, neem DAN PAS contact op met de Techsupport


Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen o.v. privacyredenen? Of kan ik een nieuwe account aanmaken en de eerste verwijderen?

U kunt niet zelf uw gebruikersnaam wijzigen of verwijderen. 

Het is ook niet toegestaan een dubbele account of meerdere gebruikersnamen te registreren.

Indien u om zwaarwichtige redenen, zoals privacy-redenen, uw gebruikersnaam wilt wijzigen,

dient u met ons contact op te nemen via het contactformulier,

zodat wij een wijziging kunnen doorvoeren.


Hoe kan ik me uitschrijven?

Neem contact met ons op via het contactformulier zodat wij uw account kunnen verwijderen of inactiveren.


Naast mijn naam staat 'uitloggen'. Ik wil niet uitgelogd zijn.

U bent ook niet uitgelogd. 'Uitloggen' naast uw naam geeft u de kans om uit te loggen na uw bezoek (wat niet hoeft overigens). Dus u bent wel degelijk ingelogd.