random

ME-gids Webshop

Ja, het is zover! De webshop is eindelijk online! Klik op het plaatje om naar de shop te gaan:

 

 

Doel webshop

Er worden allerlei producten aangeboden, van T-shirts tot sweat shirts in allerhande modellen, zowel voor vrouwen als mannen, van mokken tot tassen. Met deze producten proberen we ME op de kaart te zetten, meer aandacht te vragen voor ME en mensen bewust te maken.

Daarnaast gaat van elk product dat je koopt, 5 euro naar ME-gids.net, broodnodig om de site online te houden. 

Ontwerplogo's 

Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden, en je kunt de producten ook nog eens aanpassen, dus hier is alles op een rijtje.  

Momenteel worden er 5 ontwerplogo's aangeboden (na een bepaald aantal verkochte producten kunnen er meer ontwerpen geüpload worden):

 • Vergeet ME niet – Pak de oorzaak aan, niet de patiënt

   

 • Vergeet ME niet – Je stuurt een AIDS patiënt toch ook niet naar de psychiater?

   

 •  Ons ME-gids logo.


   

 •  Een blauw lintje (blue ribbon).

 • Eigen tekst met een blue ribbon 

  Er zijn ook een aantal producten waar je je eigen tekst aan toe kunt voegen met een blue ribbon. Deze vind je terug onder de categorie “Blue Ribbon met eigen tekst”. Als je daarop klikt, kun je automatisch je eigen tekst in typen. Er staan niet veel verschillende producten in de webshop die de mogelijkheid tot eigen tekst hebben. Mocht je een specifiek product willen dat er niet bij staat, dan kun je dat via PB/email aan Eressea laten weten.

 

Om alles overzichtelijker te maken, zijn er categorieën gemaakt. Bij de blauwe balk staat een uitschuifbalk met daarin “Alle categorieën”. Als je daarop klikt, zie je de verschillende categorieën aan de hand van de 5 ontwerpen. Daarna kun je in het uitschuifvenster ernaast, “Alle Producten”, nog selecteren of je vrouwen-, mannen- of kinderkleding wilt, of accessoires.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen 3 euro, naar zowel Nederland als België. Bij een totale productwaarde van meer dan €24,90 kan dit oplopen tot €5,90.

Punten om op te letten.

LET GOED OP: je kunt de kleuren van de producten zelf bepalen, maar niet alles staat even mooi en duidelijk!!! Kijk altijd eerst even of de kleur staat, en of er niks wegvalt door de gekozen kleur. De slogans staan bijvoorbeeld minder mooi op een zwart T-shirt. Op wit staat alles goed, daarom zijn de meeste producten in de shop standaard wit, maar als je erop klikt kun je, als die optie er is, een andere kleur aanklikken en kijken naar het resultaat.

LET GOED OP: als je op het product klikt, zie je onderin in de groene balk “maten” staan. Hier staan de precieze maten in van het product dat je wil bestellen. Zorg dat je de goede maten hebt, meet alles thuis even na voordat je wat bestelt!!