random
  • Dag weergave
  • Week weergave
  • Maand weergave
  • Jaar weergave
  • Lijst weergave
  • Zoeken

Patiëntenmeeting in kader van OMF End ME/CFS Worldwide tour eid# 446

juni 7, 2017
15:00 - 18:00

Beschrijving:


Om het fondsenwervingsproject ten bate van het Open Medicine Foundation volop in de kijker te zetten, organiseert de Wake-Up Call Beweging in samenwerking met het OMF op woensdag 7 juni een patiëntenmeeting​ die zal plaatsvinden in het Cultureel Centrum van Merksem (Antwerpen).

Op die dag hebben we Linda Tannenbaum​ (CEO – Open Medicine Foundation) als eregast en gastspreker op ons programma staan, dit als onderdeel van de OMF End ME/CFS Worldwide Tour die zeven Europese landen aandoet, waaronder België. 

De voorzitter van het Amerikaanse OMF komt die dag – op vraag van de WUCB - de Belgische patiënten toespreken en informeren over het baanbrekende 'End ME/CFS project'. 

Link filmpje toespraak Linda Tannenbaum: https://www.youtube.com/watch?v=Hzjaf190O-M 


Deze dag staat in het teken van fondsenwerving voor het wetenschappelijk (ME/cvs) onderzoek van de Open Medicine Foundation (USA).

Wij kunnen alleen maar zeggen dat het een zeer boeiende en hoopgevende namiddag zal worden, hopelijk in aanwezigheid van ontelbaar veel nieuwsgierige maar vooral hoopvolle patiënten en lotgenoten. 

Er wordt ruimschoots tijd voorzien voor vraagstelling en lotgenotencontact. Alle opbrengsten van die dag gaan uiteraard naar het OMF!

Plaatsen reserveren kan door te mailen naar: ​wucb.provincieantwerpen@yahoo.com  

Locatie:

Cultuurcentrum Merksem
Nieuwdreef 135
Merksem Antwerpen, 2170

Contact informatie:

Kosten / toegangsprijs: 7€

In categorie:

  • Standaard

Evenement herhalings informatie:

Evenement herhaalt niet.

Evenement informatie om te delen:

Dit is een openbaar evenement.