Bron:

| 6596 x gelezen

Op 12 mei 2012 komen ME patiënten en sympathisanten bij elkaar in Hoofddorp om Wereld ME dag te vieren. Fantastisch om te zien hoeveel enthousiaste reacties ik gekregen heb sinds ik vorige maand een berichtje op Facebook postte dat ik zo graag iets wil doen voor ME.

Binnen een half uur had ik allerlei sponsors aan de lijn die me wilde helpen deze droom uit te laten komen. In het waanzinnig mooie Claus Event Centre in Hoofddorp zullen we samen komen om te genieten van lekkere hapjes en gesprekken met lotgenoten.

ME-vriend Jörgen Raymann zal het benefiet openen. Daarna zal dokter Theo Wijlhuizen (internist en ME specialist) spreken. Er zal een screening zijn van de documentaire “Ik heb ME, wat is jouw excuus?” die ik aan het opnemen ben over het ware gezicht van ME. En tot slot zullen Pyke Pos met mijn band en ik een mini concert geven speciaal voor de ME patiënten.  

Maar het allerbelangrijkste is nog wel dat ik die dag jullie allemaal een hand wil geven. En als we elkaar een hand geven weten we, zonder woorden, dat we elkaar begrijpen. Ik hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten op deze bijzondere dag! Het benefiet duurt van 1 tot 5 uur. Mocht je snel last hebben van veel geluid, neem dan voor de zekerheid oordopjes mee! De entree, het eten en het concert is gratis, maar neem wat kleingeld mee voor de drankjes.

Dress code: Blauw:

Liefs,

Sonja Silva

Beste ME patienten en sympathisanten,

Wereld ME dag is een feit! De website is klaar!

Om het overzicht te behouden wil ik jullie graag vragen je via mijn website opnieuw even op te geven. Via de link op de site kun je aangeven met hoeveel mensen je komt en of je een stoel nodig hebt.

Zouden jullie dat meteen even kunnen doen?

Alle informatie over de dag staat ook op deze site!

Ik hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten op 12 mei!

Tot dan!
 
Groetjes,
Sonja Silva 

PS Er zijn nog steeds één à twee plaatsen vrij voor bedlegerige patiënten die met hulp van Stichting Ambulance Wens naar de benefietdag kunnen komen. Interesse? Mail naar wereldmedag@live.nl 

 

Lees ook de eerdere aankondiging van de Benefietdag

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Recente Links