Bron:

ME-gids.net

| 114838 x gelezen

ME-gids.net wil er zijn voor de ME-patiënten en alle geïnteresseerden (familieleden, vrienden, artsen…) middels het verstrekken van informatie in de ruimste zin het woord en het aanbieden van een forum of discussieplatform. Om hieraan tegemoet te komen met het groeiend aantal bezoekers, en omdat we structureel onderbemand zijn, zijn we op zoek naar extra vrijwillige medewerkers.

 

 

Vacature freelance vertalers en correctors

Functieomschrijving

Veel actueel nieuws of info is slechts in het Engels beschikbaar. Daarom proberen wij de interessante en/of belangrijke artikels te vertalen. Dit vergt echter tijd, energie en gezondheid. Sommige artikels zijn echt actueel, andere kennen geen datum. Daarom zijn we op zoek naar extra freelance vertalers en mensen die ook de vertaalde teksten verbeteren, zodat aan taakverdeling gedaan kan worden. Zelfs eenmalig een inzet leveren wordt zeker op prijs gesteld.

Profiel

U hebt kennis van het Engels.

Vacature algemene editor

Functieomschrijving

Een allegaartje aan bezigheden. Vb. redactionele ondersteuning middels artikels in verzorgde lay-out plaatsen. Of u wilt meehelpen aan bepaalde onderdelen van de site, zoals het schrijven van een intro voor artikels, meehelpen aan infopagina’s, uitleg schrijven over behandelingen, mogelijke weblinks of de kalender aanvullen,…

Profiel

U volgt onze principedoelstellingen, met name dat wij ijveren voor de biomedische aanpak, ME erkennen als neuro-immuunziekte (cf. WHO ICD10 G.93.3 en ICC). U bent liefst al wat bekend met de ME vs CVS geschiedenis.

Vacature moderator

Functieomschrijving

U leest vaak de forumberichten na en u houdt structuur in het forum, waarbij berichten mogelijk verplaatst of samengevoegd dienen te worden. Met meerdere moderators kan er aan taakverdeling gedaan worden: bv. een subforum voor uw rekening nemen. U zorgt ervoor dat de reglementen gehandhaafd worden en uiteraard leeft u die zelf na. In team worden problemen en verzoeken van leden behandeld.

Profiel

U bent liefst geen digibeet zodat u met het forum overweg kunt. U volgt onze principedoelstellingen, met name dat wij ijveren voor de biomedische aanpak, ME erkennen als neuro-immuunziekte (cf. WHO ICD 10 G.93.3 en ICC). U bent liefst al wat bekend met de ME vs CVS geschiedenis. Een moderator heeft een voorbeeldfunctie, denk hieraan wanneer u persoonlijke – niet in functie van moderator – berichten plaatst. U kunt in team werken.

Een kandidaat blinkt niet uit in een technisch cv, maar in objectiviteit en professionaliteit. Dit maken wij het liefst op aan de hand van uw betrokkenheid en/of de geplaatste reacties op deze site. Daarom zoeken we het liefst iemand die al (actief) lid is van het forum.

Contact

Indien u meer info wenst of geïnteresseerd bent, kunt u zich aanmelden via het contactformulier en kies de optie ‘aanmelden als vrijwilliger’ bij theme.

Alle hulp is welkom!

Hartelijk dank vast!

Het ME-gids.net team

 

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Geen Evenementen
Recente Links