Bron:

| 7075 x gelezen

Mirande de Rijke heeft afgelopen herfst een treffend en ontluisterend boek uitgebracht over haar ervaring met ME/CVS waarin pijnlijk duidelijk wordt hoe het gesteld is met de Nederlandse gezondheidszorg, “Ik werd ziek, maar de wereld bleek mesjokke”. Het is al door diverse patiënten besteld en met interesse en vooral veel herkenning gelezen. Het zou echter mooi zijn en voor ons allemaal van groot belang kunnen zijn als zoveel mogelijk gezonde mensen, en liever nog artsen, het boek ook zouden lezen. Hiervoor deed Lynn onlangs een voorstel om het bij die groep onder de aandacht te brengen. Dus vind jij ook dat de waarheid over ME/CVS en vooral de schokkende manier waarop met ons wordt omgegaan bekend moet worden, verspreid dan zoveel mogelijk flyers van dit boek voor bekendheid. Zelf als je kunt en anders (of daarnaast) vrienden en familie vragen dit voor je te doen. Op die manier kunnen we misschien weer iets bereiken in erkenning.

Help MEe!

De officiële versie van de flyer is nu beschikbaar:

 

Download deze flyer/poster in PDF formaat.

 

Hieronder twee oorspronkelijke versies voor de flyer, het is aan jou om te kiezen welke je wil gebruiken. De eerste is vrij kritisch, de tweede vriendelijker. Hieronder de twee teksten en de flyers.

Mirande de Rijke schrijft opzienbarend boek:

IK WERD ZIEK, MAAR DE WERELD BLEEK MESJOKKE



Dit is het eerste oorspronkelijk Nederlandse boek dat de spelonken van ME/CVS verkent. Weinig blijft onbesproken. Buitenstaanders die de kopij lazen voordat deze naar de uitgever ging, reageerden geschokt en ontdaan. En met ongeloof. Heel begrijpelijk. Wat Mirande de Rijke in dit boek beschrijft, zullen de meeste Nederlanders niet voor mogelijk houden in ons land. Onze overheid laat niet na te benadrukken op welk hoog peil onze medische zorg staat, in vergelijking met vele andere landen.

Lees dit boek en daal met de auteur af naar het putje van de Nederlandse gezondheidszorg.

Het boek is voor € 17,95 te bestellen op www.falstaffmedia.nl, www.deslegte.com  of www.cosmox.be maar ook te koop bij uw boekhandel in Nederland of België. ISBN: 978-94-6129-034-2.”

Download deze flyer in PDF formaat.

Mirande de Rijke schrijft opzienbarend boek:

IK WERD ZIEK, MAAR DE WERELD BLEEK MESJOKKE


Dit is het eerste oorspronkelijk Nederlandse boek dat de spelonken van ME/CVS verkent. Weinig blijft onbesproken. Buitenstaanders die de kopij lazen voordat deze naar de uitgever ging, reageerden geschokt en ontdaan. En met ongeloof. Heel begrijpelijk. Wat Mirande de Rijke in dit boek beschrijft, zullen de meeste Nederlanders niet voor mogelijk houden. Maar dit is een trieste en harde realiteit voor veel ME/CVS patiënten.

Awareness is de basis van iedere verandering. Lees dit boek. Help ME(e).

Het boek is voor € 17,95 te bestellen op www.falstaffmedia.nl, www.deslegte.com  of www.cosmox.be maar ook te koop bij uw boekhandel in Nederland of België. ISBN: 978-94-6129-034-2.”

Download deze flyer in PDF formaat.

Eén reactie

  1. Hoi Mirande,
    Ik ben van plan volgende week wat flyers bij mijn gezondheidscentrum (huisarts)
    en in de gemeentlijke biep van Rotterdam te leggen.
    De tweede folder is denk ik meer geschikt voor UWV, huisarts en ziekenhuis, omdat artsen
    zich toch snel in hun professie voelen aangevallen en deze flyer daardoor misschien liever
    niet zien liggen, men leest in het boek dan toch ook wel hoe het er in werkelijkheid aan
    toegaat.

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Datum/Tijd Evenement
28/03/2024
19:00 - 19:30
Wat als ze niet zien dat je ziek bent? (Radio Aalsmeer)
16/04/2024
15:30 - 16:45
Webinar onderzoeksprogramma ME/CVS (ZonMw)
19/04/2024
00:00
Nederlandse Long COVID Dag 2024
Recente Links