Dr.
Korbee Alexander

MedicaPlus - Alblasserdam - Nederland

“Mijn passie is om de kwaliteit van leven en de gezondheid van mensen te verbeteren. Door mijn achtergrond als arts bied ik wetenschappelijk verantwoorde behandelmethoden en therapieën aan. Dit als aanvulling op de mogelijkheden die de reguliere geneeskunde biedt.

Het geeft mij voldoening om mensen in mijn praktijk te helpen, precies uit te zoeken wat de diagnose is, en daarbij de best passende therapie vast te stellen. Als we bij een hercontrole uit het gesprek en met de gezondheidsscreening kunnen vaststellen dat iemand vooruit is gegaan, en zich dan ook beter voelt, is mijn doel bereikt! Ik kijk met mijn aanpak naar het lichaam in zijn totaliteit. Dat is heel belangrijk omdat orgaansystemen met elkaar samenhangen. Dit inzicht is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke methodieken van Functional Medicine (functionele geneeskunde), ontwikkeld door artsen in klinieken in de Verenigde Staten. De spijsvertering is in mijn aanpak een belangrijk speerpunt omdat het immuunsysteem daardoor beïnvloed wordt.

Ik werk preventief en behandelend zowel voor particulieren als voor werknemers in bedrijven.” Alexander Korbee is geschoold in de orthomoleculaire geneeskunde.

https://drkorbee.nl/