CVS/ME Medisch Centrum

Hessenbergweg 8
1101 BT
Amsterdam
Nederland
T: +31 (0)20 470 62 90
F: +31 (0)20 470 62 99
E: info@cvsmemc.nl

Het CVS/ME Centrum Amsterdam is in 1998 opgericht als een multidisciplinair centrum voor  onderzoek en behandeling van Chronisch Vermoeidheid Syndroom, Myalgische Encephalitis en moeheid.

Een nieuwe naam (CVS/ME Centrum Amsterdam is CVS/ME Medisch Centrum geworden), een nieuwe website (http://www.cvscentrum.nl/  is http://www.cvsmemc.nl/  geworden) en nieuwe plannen.

Nieuwe mensen verzorgen de contacten met onze bezoekers: Ineke Vermeulen diept de voorgeschiedenis uit en Inna de Jong is de arts die de medische aspecten onderzoekt en verantwoordelijk is voor de behandeling. Een nieuwe ontwikkeling is de extra aandacht voor de vertaling van onze resultaten naar de criteria van de uitkeringsinstanties en de begeleiding daarbij door Marco Straatman, de bedrijfsarts.

Het centrum is zelfstandig, geen onderdeel van een ziekenhuis of universiteit, maar wel met banden met universitaire centra in binnen en buitenland. Wij zijn met voordrachten en presentaties aanwezig op de internationale congressen en nemen deel aan internationaal onderzoek en samenwerking.

De medisch specialisten in het centrum benaderen moeheid vanuit hun kennis en ervaring. Daarbij wordt het probleem systematisch volgens de methoden van de reguliere geneeskunde benaderd.

Wachtlijst?

Het CVS/ME Medisch Centrum heeft geen wachttijden.

Voor een eerste bezoek kunt u binnen 2 weken bij ons terecht.