Vermoeidheidkliniek

Het Ravelijn 1
8233 BR
Lelystad
Nederland
T: +31.(0).320-267768
E: info@vermoeidheidkliniek.nl

De Vermoeidheidkliniek Lelystad is er voor patiënten met ernstige aanhoudende vermoeidheidklachten en de daarmee samenhangende andere klachten en verschijnselen.  Hun specialisatie is ME/CVS. Bij hun behandeling staat de patiënt centraal.

Zij werken met een multidisciplinair team dat bestaat uit verschillende behandelaars die allemaal zijn gespecialiseerd in ernstige aanhoudende vermoeidheid. Iedere patiënt krijgt de tijd en aandacht die hij of zij nodig heeft. Dat geldt voor de uitgebreide intake alsook voor behandeling en nazorg. De patiënt wordt begeleid door een persoonlijke coach die tevens de coördinator is van het behandelingsteam.

Hun multidisciplinair team bestaat uit een internist, een fysiotherapeut, een ergotherapeut,  persoonlijke coach, diëtist, psycholoog (afhankelijk van het patiëntprofiel), een specialist op het gebied van arbeid en inkomen, een ontspanningtherapeut.

N.v.d.r.: De beheerders van ME-Gids.net hebben geen ervaring met dit centrum, doch staan wij erg kritisch tegenover de ‘multidisciplinaire’ aanpak die geboden wordt. Daarom raden wij aan de kritische reactie van Frank Twisk te lezen, vooraleer een keuze te maken.

Actueel:

Forum: