Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/10/2009
00:00

Categorieën Geen Categorieën


Deze nationale gezondheidsbeurs biedt de mogelijkheid aan tal van grote en kleinere organisaties uit de gezondheidszorg zich voor te stellen aan het grote publiek.

De gezondheidsbeurs stelt als doelstellingen voorop:

ervoor te zorgen dat door de interactie tussen de verschillende groeperingen en invalshoeken de patiënt een meer gefundeerde keuze kan maken die moet leiden tot de oplossing voor zijn of haar probleem.

  • de dialoog tussen diverse groepen gaande te houden, wat er mee moet voor zorgen dat men binnen de gezondheidszorg tot een optimale hulpverlening komt.

Deelname MEAB

MEAB vzw vond het dan ook een unieke kans om hieraan deel te nemen.

Hiermee krijgt onze vereniging immers een gezicht voor de talrijke bezoekers die telkens afzakken naar de tweejaarlijkse beurs. We krijgen tevens zo opnieuw de mogelijkheid om steun en informatie te verlenen en om de biomedische kennis en de nieuwe ontdekkingen over ME/CVS onder de aandacht te brengen.

Benieuwd naar wat de beurs allemaal te bieden heeft? Waag dan zeker een bezoekje!

Het team van MEAB vzw heet u er alleszins van harte welkom!

MEAB vzw zet het biomedisch onderzoek naar ME/CVS in de kijker met als doel de realisatie van aangepaste beleidsmaatregelen ter verbetering van de levenskwaliteit van ME/CVS patiënten.

Deelname ME-vereniging

Ook de ME-vereniging vzw is hierop vertegenwoordigd:

Geef een reactie