Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/05/2007
14:00

Categorieën Geen Categorieën


Het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) staat bekend als een ernstige, vaak invaliderende aandoening met meerdere symptomen. Niet alleen is er een sterke aantasting van de levenskwaliteit, ook de dagelijkse activiteiten zoals bewegen, werken, het huishouden doen, enz… dalen. De kwaal heeft daarnaast ook sociale en administratief juridische gevolgen wat vaak lijdt tot problematische situaties en sociaal isolement. Het onbegrip bij partners, familieleden, paramedici en artsen voor de chronisch geïnvalideerde zieke blijkt echter vaak het grootste probleem…

Op dinsdag 22 mei 2007 organiseert de Liberale Mutualiteit West-Vlaanderen, in samenwerking met 50 Actief, LBG, LVSW, het Regionaal Dienstencentrum van de Liberale Mutualiteit West-Vlaanderen en de vzw Ondersteuning in Thuiszorg een infonamiddag over “Het Chronisch Vermoeidheidssyndroom”. Deze infonamiddag gaat door in de Liberale Mutualiteit, Revillpark 1 te Brugge en start om 14.00 uur.

Geert Meersdom, algemeen voorzitter CVS Contactgroep over “Leven met CVS”geeft er een praktische benadering met toelichting van de vele facetten waarmee een CVS-patiënt geconfronteerd wordt. Prof. Dr. Ir. Luc Lambrecht heeft het over de lichamelijke aspecten van het ziektebeeld. Met telkens gelegenheid tot vraagstelling.

Deelname is gratis en IEDEREEN is van harte welkom. De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Inschrijven op voorhand is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt!

Voor meer info en inschrijvingen: LBV West-Vlaanderen Tel. 056/25 71 52 – fax 056/22 96 26 en e-mail

(FN-Meegedeeld-LBV)

Meer info: lbv.lvsw@skynet.be

Bezoek op het Internet: www.lbvwest.be

Geef een reactie