Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/05/2010
19:30

Categorieën Geen Categorieën


We nodigen u graag uit voor de volgende CelHerstelLezing bij het CITT, komende dinsdag 18 mei. De lezing wordt gehouden door de tandarts Wob Adolfsen uit Enschede en het onderwerp is:  

Amalgaamvullingen,andere metalen, focale infecties zijn gezondheidsrisico’s, maar hoe kom ik er vanaf?

Al in januari 1999 werd er door de Groenen in het Europees Parlement een congres georganiseerd in Luxemburg over de mogelijke schadelijkheid van amalgaamvullingen, het is dus zeker geen nieuw thema!  Intussen zijn meer en meer tandartsen en wetenschappers het erover eens dat amalgaam een vullingstof is die verwijderd moet worden uit het lichaam.

Uit amalgaam wordt langzaam kwik opgelost die opgenomen kan worden in het lichaam en talloze gezondheidsproblemen kan veroorzaken.

Verschillende vullingen kunnen een elektrisch potentiaal in de mond doen ontstaan waar soms zelfs een lampje op kan branden!

Klachten die in verband worden gebracht met amalgaamvullingen zijn onder andere; prikkelbaarheid, chronische vermoeidheid, woede-uitbarstingen, stressgevoeligheid, gebrek aan zelfvertrouwen, besluiteloosheid, depressie, hoofdpijn, een  metaalachtige smaak, allergieën, een verminderd functioneren van je afweersysteem, spier- en gewrichtsklachten en zelfs dementie-achtige  verschijnselen.

Het is dus zinvol om deze vullingen te laten verwijderen op een vakkundige wijze. De enschedese tandarts Wob Adolfsen (http://www.adolfsentandarts.com) heeft zich gespecialiseerd in onder meer deze techniek.

In de lezing van vanavond zal hij diverse aspecten van amalgaamvullingen en andere metalen bespreken en ingaan op de moderne manier van het vervangen van amalgaamvullingen door toepassing van onder andere de “Cerec 3D techniek “.

Eveneens zal aandacht worden besteed aan verborgen infecties in het mond/ kaakgebied, die de algemene gezondheid kunnen schaden.

Aanmelding is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet,

Rinno Heidstra

Namens CITT en de Gezonde Shop

 

Geef een reactie