Your Symptoms Are Real

What to Do When Your Doctor Says Nothing Is Wrong

Auteur: Natelson, Benjamin
Uitgever: John Wiley & Sons Inc
ISBN: 0471740284 / 9780471740285
Jaar: 2007
Pagina’s: 288


Over het boek

Biedt een programma aan om beter te worden. Het bevat medisch advies, lichte oefening en complementaire behandelingen. Dit boek biedt lezers hoop door te tonen hoe ze geïnformeerd kunnen worden over hun gezondheidstoestand, vind en praat met de juiste dokter, gebruik het medisch systeem doeltreffender en voel je opnieuw gezond.

Recensies

“Lof voor Your Symptoms Are Real: Thank God voor dit boek. Het biedt de hulp waarop miljoenen Amerikanen met deze ‘stille ziekte’ zoals chronische vermoeidheid en fibromyalgie hebben zitten wachten. Dr. Natelson is een briljante en medelevend arts die de beste behandelingen aanbiedt die de medische wetenschap kan brengen, met een grondige beschouwing van complementaire benaderingen. Dit boek biedt je de specifieke hulp die je nodig hebt om in partnerschap met je eigen arts te werken.’ – Joan Borysenko, Ph.D., auteur of Minding the Body, Mending the Mind. 

Natelson is het soort dokter waar elke patiënt naar op zoek is: slim, attent, empathisch en ondersteunend. Het lezen van ‘Your symptoms are real’ is he volgende beste na een wereldberoemd specialist te hebben om uw zaak te behandelen’ – Charles W. Lapp, M.D.Director of the Hunter-Hopkins Center and Assistant Consulting Professor at Duke University Medical Center.

‘Geef je niet over en geef niet op wanneer de ene arts na de andere je vertelt dat er niks mis is met je. Benjamin Natelson is de persoon die je zocht om je te begeleiden op je pad naar herstel. – Sandra Blakeslee, co-auteur of The Body Has a Mind of Its Own.’

Natelson sluit uitstekende onderzoeksstudies, klinische trials (zelfs op geneesmiddelen in ontwikkeling), en casus rapporten van patiënten in in dit boek. Als je kampt met pijn en vermoeidheidssymptomen maar al je testen zijn normaal, dan zal je ervan genieten om Natelsons pro-patiëntenbenadering te lezen die de ware natuur van je ziekte uitlegt, zijn aanbevolen behandelbenaderingen en hoe om te gaan met alles wat er in het leven gebeurt.’ – Kristin Thorson, editor van het Fibromyalgia Network and President of the American Fibromyalgia Syndrome Association.

Inhoud

  PART ONE Symptoms, Signs, Syndromes, and Illness: The Path to Understanding Why You Feel Sick.

 1.   You, Your Symptoms, and Your Doctor.
 2.   Tests You Should Expect and Why.
 3.   What Doctors Know about Medically Unexplained Illnesses.
 4.   When to Seek a Second Opinion and When to See a Specialist.
 5. PART TWO Toward Wellness: A Practical Approach to Conquering the “Nothing Wrong” Syndrome.

 6.   Step One: Getting beyond Depression.
 7.   Step Two: Removing Stress and Improving Sleep.
 8.   Step Three: The Role of Drugs in Relieving Pain, Fatigue, and Poor Sleep.
 9.   Step Four: The Integrative Mind-Body Approach.
 10. PART THREE What Else You Need to Know.

 11.   Complementary Treatments.
 12.   From Complementary Medicine to Quackery.
 13.   Promising Research into the “Invisible Illnesses”.
 14.   Appendix: Use of the Freeze-Framer.

Geef een antwoord

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Geen Evenementen
Recente Links