random
Acties

Hits: 1020
Geplaatst
door: Zuiderzon
op: 1 mei 2012
Bijgewerkt: 1 mei 2012
Bron: Petition online
Discussie

Google Doodle voor 12 mei Wereld ME-dag


Een Google Doodle is een aangepast logo dat af en toe gebruikt wordt door de internetzoekmachine Google tijdens internationale feestdagen en speciale evenementen.

Er is momenteel een petitie gaande om zoveel mogelijk handtekeningen in te zamelen opdat er een Google Doodle aangemaakt zou worden voor 12 mei Wereld ME-dag. 12 mei is de geboortedag van Rode Kruis verpleegster Florence Nightingale die aan ME leed, vandaar dat 12 mei ook Dag van de Verpleging is.Wilt u ook een Google Doodle voor 12 mei Wereld ME-dag?

Teken dan de petitie op    of http://www.petitiononline.com/May12th/petition.html 

Wij, de ondergetekenden, vragen met respect dat er een Google Doodle gemaakt wordt ter ere van 12 mei 2012, de 20ste verjaardag van de Internationale Bewustmakingsdag voor myalgische encefalomyelitis/ chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS), fibromyalgie (FM), meervoudige chemische sensitiviteit (MCS) en Golfoorlog Syndroom (GWS).

Miljoenen mensen wereldwijd lijden aan deze invaliderende ziektes.

We, the undersigned, respectfully request that a Google Doodle be created in honor of May 12, 2012 the 20th anniversary of International Awareness Day for Myalgic Encephalomyelitis/Chronic Fatigue Syndrome (ME/CFS), Fibromyalgia (FM), Multiple Chemical Sensitivities (MCS) and Gulf War Syndrome (GWS. )

Millions of people world wide suffer from these very disabling conditions.

For a history of May 12th please read http://www.facebook.com/may12th.awareness?ref=nf#!/note.php?note_id=381277917239


| |

Reacties

 1. Al getekend?
  Ff voor de zekerheid: dit is toch geen nieuwe petitie, maar eentje van een paar maanden terug? Want volgens mij heb ik al getekend hiervoor. Of zou dat van vorig jaar zijn?

  Groetjes, Bloem
 2. geen nieuwe petitie
  Hoe bloemetje,

  dit is inderdaad deze van een paar maand geleden (maar nu actueel met 12 mei in aantocht :)), heb daarom ook de link naar het betreffende topic op het forum toegevoegd hierover in het infoblokje rechtsboven.
 3. Grijs ;-)
  Fijn dat mn grijze cellen het kennelijk nog een beetje doen!

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Registreren of inloggen.