Bron:

| 3873 x gelezen

Door het invullen van deze vragenlijst kun je meedoen aan de meldactie over UWV keuringen van de Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid, de ME/CVS Stichting en de ME/cvs Vereniging:

https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/vragenlijst-me-keuringen

Invullen kan tot 20 mei 2018.

Je kunt de vragenlijst anoniem invullen, je hoeft niet bang te zijn dat je persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor ons of derden. Tenzij je zelf je gegevens op het formulier achter laat.

Het UWV en de vereniging van verzekeringsartsen NVVG ontkennen dat de beperkingen van mensen met ME bij keuringen regelmatig onderschat worden. Volgens de Gezondheidsraad is dat wel het geval. Door het invullen van deze vragenlijst kun je je eigen ervaringen met het UWV, positief of negatief, melden.

Het doel van deze actie is om een actueel beeld te krijgen van de ervaringen van mensen met ME met een Ziektewet-,  WIA-, Wajong of WAO-(her)keuring door het UWV. Deze informatie zal geanonimiseerd. gebruikt worden in overleggen en acties, aansluitend bij het advies van de Gezondheidsraad over ME en gericht op verbetering van de keuringen van mensen met ME.

De vragenlijst is alleen bedoeld voor mensen:

  • bij wie de diagnose ME, CVS, ME/CVS of SEID door een arts is gesteld,

én

  • die de afgelopen 10 jaar te maken hebben gehad met een keuring (beoordeling) door een verzekeringsarts (keuringsarts) van het UWV.

Instructies voor het invullen:

  • Wanneer je meerdere keuringen hebt gehad, baseer je antwoorden dan zoveel mogelijk op de laatste keuring.
  • Het kan nuttig zijn om voor het beantwoorden van de vragen de rapportage(s) van de verzekeringsarts na te lezen. Heb je die niet, of kost je dat te veel energie, dan kun je de vragen ook uit je hoofd beantwoorden.
  • Vragen die niet van toepassing zijn of die je niet kunt beantwoorden mag je overslaan.
  • Bij sommige vragen kun je een toelichting geven, als je dat wilt.
  • Aan het eind is er nog ruimte voor aanvullingen of opmerkingen.
  • Je kunt de vragenlijst anoniem invullen. Je kunt er ook voor kiezen om aan het eind je mailadres te vermelden. Zie voor de privacyverklaring de website van de steungroep, www.steungroep.nl.

Enquête ME-keuringen

null

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Geen Evenementen
Recente Links