Bron:

| 7078 x gelezen

Door ”Jane Doe”, 24 Mei 2012  

Ik heb het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS/ME) en Non-HIV AIDS, Idiopathische CD Lymfocytopenie. Met deze twee klinische diagnoses, maakt mij dit het ​​levende bewijs dat het op AIDS lijkende ME/CVS overdraagbaar is, iets dat de medische wereld niet in staat lijkt te zijn toe te geven of te erkennen. Ik geloof ook dat dit mij het levende bewijs maakt dat ME/CVS en Non-HIV AIDS dezelfde mysterieuze immuunstoornis is.

Drie jaar geleden, na een heteroseksuele seksuele ontmoeting, werd ik ernstig ziek door wat de natuurlijke progressie van AIDS lijkt te zijn. Na een “acute infectie” en een “periode van asymptomatische gezondheid” ben ik erg ziek geworden door een niet aflatende, progressieve op AIDS lijkende ondergang. Ik kan precies vertellen wanneer ik geïnfecteerd raakte met mijn “chronisch viraal syndroom van onbekende oorzaak” en omdat het “acute infectie” stadium makkelijk te onderscheiden was, kan ik ook precies vertellen wanneer mijn niet-gediagnosticeerde ziekteverwekker mijn lichaam verliet en een andere gastheer infecteerde.

In toenemende mate ben ik bang geworden dat mijn diagnose gevangen is geraakt in de verraderlijke politiek van ME/CVS en AIDS. De meeste ME/CVS patiënten praten niet graag over de vele symptomen en de immuunsysteem afwijkingen die ze gemeen hebben met AIDS-patiënten. Ik vermoed ook dat de meeste patiënten liever te horen krijgen dat ze het zeer mysterieuze ME/CVS hebben, dan dat ze te horen krijgen dat ze AIDS hebben.

Ik heb een Master opleiding gedaan. Ik ben directeur van mijn bedrijf. Vroeger was ik een triatleet. Ik heb nooit drugs gebruikt. Ik heb nooit naar het buitenland gereisd. Ik kan mijn seksuele partners op twee handen tellen. Statistisch gezien, weet ik dat mijn niet-gediagnosticeerde, besmettelijke, en overdraagbare ziekte niet zeldzaam is. Dus vertel mij maar, waar al die andere mensen – indien niet in de ME/CVS categorie – met een ondermaats werkend immuunsysteem zijn?

Iedereen met ME/CVS die geen rekening houdt met de mogelijkheid dat ME/CVS zich uiteindelijk zal voortzetten als een Non-HIV AIDS-diagnose, overtroeft hun eigen vermogen om de oorzaak van hun ziekte te diagnosticeren.

Waarom is ME/CVS niet een gerapporteerde ziekte onder toezicht van onze volksgezondheidsafdeling? Waarom zijn CVS en ME (oftewel, precies dezelfde aandoening) verdacht gecategoriseerd als twee afzonderlijke ziekten op wereldwijd niveau (oftewel, door de ICD-codes)? Ziet niemand anders dan ik de rampzalige ”cover-up” die hier aan de hand is?

Waarom lezen we niks over de Non-HIV AIDS gevallen (en/of het AIDS-achtige karakter van ME/CVS) op de voorpagina’s van alle kranten in de wereld? En als ME/CVS Non-HIV AIDS is, dan zijn er – afhankelijk van wie je gelooft – ergens tussen de 500.000 en 14.000.000 Amerikanen met een overdraagbare ziekte. Als dat werkelijk zo is, doet deze nieuwe vorm van AIDS de ‘originele’ AIDS epidemie verbleken.

Ik ben niet bang om te zeggen dat ik AIDS zonder HIV heb, idiopathische lymfocytopenie. Ik ben ook niet bang om het meest voor de hand liggende te zeggen over ME/CVS: Het lijkt aardig op AIDS als je het mij vraagt!

Het vergt moed om de dingen te zeggen die ik zeg, ik hoop dat er van kust-tot-kust een wonderbaarlijke uitbraak van dapperheid zal zijn. Ik ben een hele tijd geleden al gestopt met vechten voor mijzelf. Ik vecht voor de mensheid.

Ik eis een ME/CVS – HIV revolutie. Vive La Revolución.

Om meer te lezen over Non-HIV AIDS, en om het ”nieuwe” gezicht van AIDS te zien, ga naar:

www.cfsstraighttalk.blogspot.com

© Vertaling Pauliene van HIV-Negative AIDS: CFIDS, ME, or AIDS? (The Canadian,24 Mei 2012)


Lees ook

America’s Biggest Cover-Up. 50 More things everyone should know about Chronic Fatigue syndrome epidemic and its link to AIDS.

Auteur: Neenyah Ostrom (1993)

Lees het volledige boek op http://www.fms-help.com/aids.htm 

 

 

50 things you should know about the Chronic Fatigue Syndrome

Auteur: Neenyah Ostrom (1993)

Lees de Nederlandse samenvatting van de 50 punten op

http://www.hetalternatief.org/VijftigDingen.htm 

 

 

De aard van ME, AIDS-II, verschillen en overeenkomsten met AIDS.

Interview door Frank Twisk met Prof. De Meirleir (2006)

 

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Geen Evenementen
Recente Links