Bron:

| 11439 x gelezen

25/06/2010 12:00:49

TV Oost-Vlaanderen zendt een TV-fragment uit waarin de monsterboete aan het adres van Dr. Coucke inzake het voorschrijven van TPN en immunoglobulinen aan de kaak gesteld wordt, met een schrijnende getuigenis van een patiënte die nog slechts 35 kg woog.

Voor het TV-fragment (2min40), klik op onderstaande afbeelding:

 
Een dokter uit Sint-Gillis-Waas moet een monsterboete van bijna 350.000 euro terugbetalen aan de ziekteverzekering.

http://www.tvoost.be/nl/2010-06-25/cvs-dokter-krijgt-monsterboete

Of op YouTube:

CVS-dokter krijgt monsterboete 25_6_2010

Met dank aan Frank.

2 reacties

 1. Geval Dr. Coucke
  Sedert 8 jaar ben ik in behandeling bij dr Coucke. Na een hele reeks andere dokters ,homeopaten, en acupunctuur gehad te hebben zonder resultaat, kwam ik bij dr Coucke terecht. .Ik was zo ziek ,kon nog enkel van bed naar sofa of van toilet naar bed. Dr Coucke wist toen al dat het niet tussen de oren zat maar wel degelijk in het lichaam. Na ettelijke onderzoeken kwam hij tot de ontdekking dat ik hypogammaglobulinemie heb alsook arsenicum in de urine. Een tijdje later werd bij mijn 16 jarige dochter ook hypogammaglobulinemie vastgesteld en werd er gestart met gammaglobulines. Mijn dochter is nu 20 jaar en genezen.Ze volgt hogeschool en gaat fitnessen. Bij haar werd het op tijd ontdekt. Zij is in prima conditie. Haar eindwerk middelbaar onderwijs maakte ze over hypogammaglobulinemie en ligt in ziekenhuis Jan Portaels in Vilvoorde ter inzage.
  Zelf gebruik ik nog steeds gammaglobulines alsook genotonorm. Ik zou niet weten wat te doen zonder de medicatie. Ik voel me nu goed , zonder medicatie ben ik gedoemd terug naar bed te gaan ,daar ik te laat behandeld ben.
  Ook al zal ik niet volledig genezen, ik ben zoals ik nu ben reeds tevreden. Laat me aub mens blijven,en laat dr coucke zijn werk doen ,HIJ DOET HET GOED
  bruynseels josette

 2. Dokter Coucke is één van de beste dokters ooit!!!
  Ik ben zelf ook in behandeling bij dokter Coucke. In het verleden ben ik bij verschillende dokters langs geweest maar zonder enige resultaat, tot ik terecht kwam bij deze eminente dokter Coucke. Wat er dus allemaal gaande is kan maar één ding betekenen en dat is jaloersie en corruptie. Dokter Coucke is pas een echte dokter tegenover de vele valse dokters die denken dat ze het zijn met hun witte vest. Laat deze man zijn werk doen, want hij heeft al zoveel gedaan voor wanhopige zieke mensen en zal nog veel kunnen doen in de toekomst. Zijn behandelingen zijn efficiënt en doelgericht, niet zoals de vele behandelingen van sommige (vele) dokters met hun omwegen van hier tot Tokio.

  Een patiënt van DOCKTER COUCKE

Geef een antwoord

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Geen Evenementen
Recente Links