Bron:

| 28437 x gelezen


 Geef om ME

Beste leden,

Reeds enkele jaren zijn wij succesvol actief op het internet. Wie hier reeds langere tijd aanwezig is weet ook dat wij intussen een bijna succesvolle fusie achter de rug hebben tussen CVS-online en ME/cvs.Net. Deze fusie bracht jammer genoeg ook enkele problemen met zich mee.

Doordat nu alle leden van beide websites samen hier aanwezig zijn, kwamen we vorig jaar in de problemen met de server van de website. De activiteit op de website werd zo groot dat het bedrijf waar wij onze site beheren ons verplichtte om een hoger pakket aan te kopen. Op dat moment kwamen wij als ploeg in de problemen. De kostprijs werd zo hoog dat wij deze onder ons drieën niet meer konden bolwerken. We deden toen, in de loop van vorig jaar, een oproep aan onze leden om ons te helpen die kosten te dragen, via een donateurschap. Met jullie bijdragen konden we weer enkele maanden verder. Waarvoor onze oprechte dank!

Helaas hebben we intussen opnieuw een probleem, wat zich afgelopen week uitte in het offline gaan voor twee dagen. We worden steeds meer slachtoffer van ons eigen succes, want intussen liet het bedrijf ons weten dat ook het nieuwe pakket niet langer volstaat voor de activiteit op de site. De prijs van het nieuwe voorgestelde pakket is opnieuw een verdubbeling. Een zware dobber voor ons.

Momenteel beschikken wij nog over een klein reservefonds. Jammer genoeg kan dit fonds ons slechts enkele maanden in de ether houden. Dit maakt het voor ons broodnodig om verder te zoeken naar sponsors. Want zonder nieuwe inkomsten kunnen wij niet online blijven. Wij zijn ijverig bezig met verschillende denkpistes om uit deze impasse te geraken en zullen jullie hierover op de hoogte houden.

Daarom in eerste instantie een oproep aan onze trouwe leden. Wie een meerwaarde vindt aan deze site, kan ons steunen door donateur of VIP-donateur te worden!

Wie ons graag wil steunen, kan meer informatie verkrijgen door zich aan te melden via het contactformulier.

Alvast heel erg bedankt!

Het ME-Gids.net team

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Geen Evenementen
Recente Links