Bron:

ING

| 1369 x gelezen

Graag vragen wij een minuutje van uw tijd en roepen wij iedereen op om deel te nemen aan de ING Solidarity Award.

De winnende organisatie kan tot 10.000€ in ontvangst nemen.

Stemmen kan tot 30 november!

Voor de doelgroep ME/CVS heeft de Belgische ME-vereniging vzw zich aangemeld als deelnemende organisatie in de hoop in aanmerking te komen voor de Award.

De WUCB heeft in het kader van samenwerking besloten de kandidatuur van de ME vereniging te steunen in plaats van zelf ook deel te nemen aan de wedstrijd.

Meedoen is dus de boodschap!

Dit zijn de te volgen stappen:

  • Open de rechtstreekse link naar de deelnemende ME vereniging. (Provincie Vlaams-Brabant, categorie Gezondheid)
  • Druk op de blauwe knop “stem voor uw favoriete vereniging”
  • Stem door je email adres in te vullen en te bevestigen
  • Bevestig daarna je stem door de ING-mail te bevestigen die enige tijd later in je mailbox verschijnt
  •  

ME-Vereniging vzw


Missie

Als vereniging streven wij er al meer dan 25 jaar voor om de rechten van deze patiënten te verdedigen en ze op te vangen in tijden van nood, om internationaal alle onderzoek op te volgen en te proberen de situatie te kenteren in eigen land. Helaas botsen deze patiënten ondanks recent biologisch onderzoek nog steeds op een muur van ongeloof en onbegrip die enkel door meer research zal kunnen worden verbeterd. Onderzoek is kennis, kennis neemt angst weg. Niet alleen bij de patiënt maar ook bij degene die de zorg verleent. Patiënten verdienen dit, meer dan ooit!

Prijzengeld

Hiermee willen wij wetenschappelijk onderzoek ondersteunen. Dit zou eventueel kunnen i.s.m. Europese Lidstaten. Het is voor ons ook van belang dat we op zoek gaan naar wat er precies nodig is opdat patiënten zouden kunnen rekenen op begrip en de juiste ondersteuning in hun situatie, want zolang er geen sluitende diagnose is, kan er wel een degelijk zorgpad worden uitgewerkt. Ook economisch gezien, is een degelijke behandeling beter. Patiënten kunnen zo, indien hun gezondheid het toelaat, deeltijds op de arbeidsmarkt. Zonder behandeling is dit zeker niet mogelijk!Stemmen kan tot 30 november. Er kan nog slechts een dikke week gestemd worden, dus aarzel niet! U mag maximaal 1 stem uitbrengen.

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Geen Evenementen
Recente Links