Bron:

| 1667 x gelezen

Project IK&ME. Meedoen als je kunt! Opgeven voor deelname rechtstreeks via info@talentunited.nl

Paul Ruven, producent en regisseur, wil graag korte filmpjes van 3-5 minuten maken waarin hij twee, drie vragen aan ME-patiënten of de hen verzorgende geliefden stelt. Die filmpjes komen op een apart ME-platform, waartoe iedereen toegang heeft.

Als je je opgeeft zodat hij opnames kan maken, krijg je van te voren een drietal vragen toegestuurd met hoe jij omgaat met je ME. Als hij langskomt om te filmen hoef je, met de woorden van Paul, “geen koffie of thee te zetten, kan je in bed of een stoel liggen, zelf de tijd kiezen die je het beste uitkomt en zelf zeggen dat je iets niet leuk vindt en anders wil.”

Zijn doel is meer bekendheid met ME, maar ook het uitwisselen van ervaringen en tips waar anderen misschien weer wat aan hebben. Zie hieronder zijn oproep:

 

http://youtu.be/azVatMCe_mM

Mijn naam is Paul Ruven, ik ben regisseur en producent. Precies 25 jaar geleden kreeg mijn vriendin ME. Iedereen die ME heeft of er direct mee te maken heeft, weet wat dat betekent. Maar de meerderheid van de mensen weet helemaal niet wat het betekent om ME te hebben. 

Ik wil graag dat meer Nederlanders begrijpen wat ME is. Dat wil ik doen door korte interviewtjes met mensen met ME of hun geliefden. Om het zichtbaar te maken.

Hoe werkt het? U e-mailt naar info@talentunited.nl. Ik kom bij U langs, een uurtje. U hoeft er niets voor te doen. Ik vraag U wat U doet om er mee om te kunnen gaan. En dan plaatsen we al die korte interviewtjes op een speciale ME-site. Dan kunt U zien hoe anderen ermee omgaan, en meer Nederlanders kunnen zien wat het betekent om ME te hebben. 

Ik zei het al: Mijn vriendin heeft nu precies 25 jaar ME. Hoogste tijd om het meer zichtbaar te maken. Dat is echt belangrijk. 

Ik dank u wel.

Kijk hier voor een uitgebreide toelichting.  

I wish you would understand ME

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Geen Evenementen
Recente Links