Bron:

| 2304 x gelezen

Karina Hansen 26 jaar

Laten we dat met zijn allen ‘vieren’….

Op 7 november is Karina jarig. Ze is weg uit het Neurocenter in Hammel (DK) en zit nu in een tehuis voor mensen met hersenletsel! Geen mens weet waarom. Haar ouders mogen haar nog steeds niet opzoeken en worden geweerd van haar ‘casus’. En Karina heeft zelf nog steeds een voogd, die niet erg spraakzaam noch behulpzaam is. We hopen van harte dat ze geen schade heeft opgelopen door de in het Hammel Neurocenter ondergane behandelingen.

Ik hoop dat jullie Karina allemaal een kaart voor haar verjaardag zullen sturen. Een berg kaarten is een teken dat ze NIET vergeten is, en nooit vergeten zal worden. Je kunt je kaart sturen naar:Karina Hansen

Tagdækkervej 10

8450 Hammel

Denemarken


 
of naar haar ouders:

 
Per og Ketty Hansen

Kløvermarken 8

7500 Holstebro

Denemarken


 

Karina’s ouders gaan proberen alle kaarten die ze van jullie krijgen aan Karina te geven op haar verjaardag. Laat Karina en haar ouders dus merken dat ze niet vergeten worden, door haar voor haar verjaardag op 7 november een kaart te sturen.

Net zo belangrijk is dat we zo de psychiaters en politici laten zien dat we nog heel goed weten wat ze een ernstig zieke jonge ME vrouw hebben aangedaan en dat we met zijn VELEN zijn, en hopen dat zoiets zich nooit meer voor zal doen. Het was onwettig en fout en de psychiaters hebben een jonge vrouw en haar ouders op niet te vergeven manier schade berokkend.

Bente Stenfalk,

Deens ME-patiënte die in contact staat met Karina’s ouders

***

Toevoeging van de Engelse ME-patiënt Michael Evison, die al vanaf het begin nauw betrokken is bij Karina’s zaak:

Naar mijn mening verspilt iedereen die kiest om zijn kaart naar de nieuwe locatie te sturen geld en energie, omdat heel weinig goed geïnformeerde mensen geloven dat die aan Karina gegeven zal worden. Volgens mij kun je je kaart beter ruim voor Karina’s verjaardag naar haar ouders sturen. Zo maken ook zij een waterval aan wereldwijde steun voor Karina mee van MEde-patiënten, voor haar verjaardag en voor elke dag dat de voor haar casus verantwoordelijke psychiater Peter Fink haar tegen haar wil en die van haar ouders vasthoudt.

Karina’s moeder is diep ontroerd door jullie medeleven met Karina en kijkt reikhalzend uit naar de vele kaarten die uit de hele ME-wereld zullen komen.

Allemaal bedankt.

Michael Evison

Met dank aan de ME/cvs Vereniging voor de update en de vertaling.


Lees ook

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Geen Evenementen
Recente Links