Bron:

| 4307 x gelezen

Zoals jullie al weten, organiseert de Wake Up Call Beweging op 12 mei Wereld ME-dag in alle provincies een bewustmakingscampagne. Daarom wordt er onder andere een stickerverkoop gedaan om deze werelddag meer bekendheid te geven en om de campagne mee te helpen financieren. De 12 mei WUCB steunstickers kosten 5 euro ’t stuk, het zijn stickers van groot formaat (30cm op 10cm) zodat ze goed opvallen en de actie mooi in de kijker zetten. Iedereen die stickers wenst aan te kopen kan dit vanaf 7 april en kan hiervoor terecht bij één van de afhaalpunten: zie de lijst.

Hieronder ziet u het ontwerp van de sticker, deze werd ontworpen door één van de vrijwilligers – waarvoor proficiat! Iedereen die op voorhand stickers wenst aan te kopen kan daarvoor terecht bij één van de afhaalpunten. Dit is bij een vrijwilliger die in jullie regio woont.


Indien jullie stickers willen verkopen & zelf willen kopen voor de werelddag voor ME/CVS & fibromyalgie op 12 mei aanstaande, kunnen jullie bellen of mailen naar de mensen uit jullie regio die via de link hier vermeld staan. Voor sommige provincies zijn er meerdere afhaalpunten dus kan je kiezen wat het dichtstbijzijnde afhaalpunt in jouw buurt is.

Geef je naam op (voor- en achternaam), en het aantal stickers dat je wenst te kopen, je kan de stickers nadien dan makkelijk doorverkopen aan bv. familie, vrienden, kennissen, op straat, bij jullie bakker, apotheker…laat jullie fantasie de vrije loop 🙂

De WUCB vraagt wel om het juiste bedrag te betalen bij overhandiging van de stickers. Jullie kunnen contant betalen of via onderstaand bankrekeningnummer.

De 12 mei actie steunen alsook toekomstige informatiecampagnes kan door te storten op het WUCB rek.nr.: IBAN – BE92 9730 6053 6623 met de mededeling ‘gift’. BIC Code: ARSPBE22XXX

Voor degenen die overwegen 40 euro of meer te storten is men genoodzaakt er bij te vermelden dat onze organisatie hiervoor géén fiscaal attest kan afleveren. De reden hiervoor is dat een organisatie minstens 2 jaar dient te bestaan vooraleer dit mogelijk is. Men kan het bedrag momenteel dus nog niet aftrekken van de belastingen.

Alle steun is welkom maar tegelijkertijd ook broodnodig en de WUCB rekent echt op iedereen, hoe klein de bijdrage ook is. Help hen mee SAMEN dit te realiseren, het is in ons aller belang! Ook voor de 12 mei stickerverkoop hopen zij te kunnen rekenen op het enthousiasme van heel veel patiënten zodat zij hen van de nodige inkomsten kunnen verzekeren.

Als er nog vragen zijn, kunnen jullie mailen naar de mensen die hier op de link staan vermeld (wel de juiste regio uitkiezen aub) en anders naar het algemeen mailadres wakeupcallbeweging@yahoo.com.

Van harte dank vanwege het bestuur en alle vrijwilligers/regioverantwoordelijken van de WUCB voor jullie medewerking…er hebben al een heel deel mensen stickers gekocht, maar nu mag het niet beginnen stilvallen, dit is echt belangrijk voor onszelf mensen, het is in ons eigen belang!

PATIENTEN IN DE STRIJD VOOR PATIENTEN!

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Geen Evenementen
Recente Links