Bron:

| 3528 x gelezen

Bent u het Belgische ME/cvs- & fibromyalgiebeleid ook beu?

Dan is er goed nieuws want de organisatoren van de nationale ME/cvs protestactiedag van 14 maart 2011 lanceren hun nieuwe website. Dat wil zeggen dat vanaf nu iedereen vanuit zijn zetel/bed zijn stem kan laten gelden op politiek niveau.

Bezoek dus vlug onze website: www.wakeupcallbeweging.be en strijd samen met ons mee voor een betere toekomst.

Wie zijn wij?

De WUCB is ontstaan uit een grote groep van misnoegde ME/cvs -& fibromyalgiepatiënten die het jarenlange wachten op (h)erkenning en een aangepaste medische zorgverlening meer dan beu zijn. De initiatiefnemers hebben zich voorgenomen het politieke beleid rond deze aandoeningen te dynamiseren met behulp van wake-up calls. Wij zullen de beleidsmensen wijzen op hun verantwoordelijkheden en hen adviseren waar nodig.

De WUCB zal actie voeren met de steun van de patiënten tot wij bekomen waar wij recht op hebben. Daarom roepen wij alle ME/cvs -& fibromyalgiepatiënten op om zich te registreren als activist (men blijft anoniem) adhv hun e-mail adres op onze website zodat wij de politiek duidelijk kunnen maken hoe groot de groep van patiënten is die zij al jarenlang negeren. Uw registratie zal eveneens de WUCB in de mogelijkheid stellen electronische campagnes te voeren via e-mail en laat ons toe snel en efficiënt te communiceren met onze achterban bij eventuele acties of wanneer nodig. Wij hopen dan ook dat deze oproep ter harte wordt genomen zodat wij samen sterk onze toekomst mee kunnen bepalen.

“Patiënten in de strijd voor patiënten” is immers het motto van de wake-up call beweging

Bij deze nodigen wij u, alsook familie & vrienden alvast uit zich aan te sluiten bij onze beweging. Patiënten uit Nederland mogen zich uiteraard ook registeren, samen staan we immers veel sterker!

Verspreid deze boodschap zoveel als mogelijk!

Met vriendelijke en strijdvaardige groeten,

De wake-up call beweging.

http://www.wakeupcallbeweging.be  

3 reacties

 1. Goed plan, en ik wil me zeker als Nederlander registreren om onze zuiderburen te helpen, maar moeten we in NL ook niet zoiets doen om voet aan de politieke bodem te krijgen. Aangezien ik zelf te slecht ben om dit op me te nemen wil ik vragen: is er iemand uit NL die dit vorm zou kunnen geven, energie in te steken? De kant die het nu opgaat in NL is zorgwekkend..

 2. Nederlanders ook mee doen, mooi!
  Heel goed initiatief de WUBC!!!
  Hoe meer wij van ons, ME/cvs en FM patiënten, laten horen, dés te beter.
  En Nederlanders kunnen ook mee doen en zich aansluiten!!!

 3. Ik wil dit graag doen om onze Vlaamse vrienden te steunen, maar lukt me niet.. Gaat niet goed bij knop ‘lid worden’.
  En ik zou graag zien dat in NL vergelijkbare acties komen zodat de regering niet meer om ons heen kan en uit hun winterslaap MOET komen. Dat gaat mij helaas echt niet lukken, wie o wie wel?

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Geen Evenementen
Recente Links