Bron:

| 4827 x gelezen

Oproep

Neem deel aan de enquête over de toegankelijkheid en kwaliteit van de gezondheidszorg voor patiënten met ME of CVS.

Informatiefiche voor deelname aan het onderzoek

Toegang en kwaliteit van de gezondheidszorg voor personen met myalgische encefalomyelitis of chronisch vermoeidheidssyndroom

Hoofdonderzoeker: Madison Sunnquist, Ph.D. student, Center for Community Research

Instituut: DePaul University, USA

Studieadviseur van de faculteit: Leonard Jason, Ph.D.

Onderzoeksteam: Laura Nicholson, B.A., Diana Ohanian, M.A.

We voeren een studie uit omdat we proberen meer te weten te komen over de toegankelijkheid en de kwaliteit van de gezondheidszorg voor personen met myalgische encefalomyelitis (ME) of chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS). We vragen u om deel te nemen aan het onderzoek indien u een diagnose van ME of CVS heeft, Engels spreekt, en 18 jaar of ouder bent. Als u ermee instemt om deel te nemen aan deze studie, zal u gevraagd worden om een enquête in te vullen. Het onderzoek zal onder meer vragen stellen over uw ervaringen met de gezondheidszorg in verband met uw ziekte ME of CVS. We zullen ook een aantal persoonlijke en demografische gegevens over u verzamelen, zoals leeftijd, geslacht, ras, burgerlijke staat, inkomen, opleidingsniveau, werkstatus en woonomgeving. De volledige enquête kan online ingevuld worden. Als er een vraag is die u niet wilt beantwoorden, mag u die overslaan.

Deze studie zal ongeveer 15 tot 20 minuten van uw tijd in beslag nemen. Uw onderzoeksgegevens zullen anoniem verzameld worden.

Uw deelname is vrijwillig, wat betekent dat u ervoor kan kiezen om niet deel te nemen. Er zullen geen negatieve gevolgen zijn als u besluit niet deel te nemen of later van mening verandert nadat u begonnen bent met de studie. U kan op elk ogenblik uit het onderzoek stappen. Eenmaal u uw antwoorden ingevoerd hebt, zullen wij niet in staat zijn om uw gegevens te verwijderen uit de studie omdat alle gegevens anoniem zijn en we niet zullen weten welke gegevens bij u horen. Op elk moment voordat u uw antwoorden op de enquête instuurt, kan u “reset” selecteren onder elke vraag om uw antwoord op deze vraag uit de studie te verwijderen.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan de studie.

Als u vragen, zorgen of klachten heeft over deze studie of als u bijkomende informatie wenst of input wilt geven over dit onderzoek, gelieve dan contact op te nemen met Madison Sunnquist op 773-325-1164 of per e-mail op msunnqui@depaul.edu.

Als u vragen heeft over uw rechten als deelnemer van het onderzoek, gelieve dan contact op te nemen met Susan Loess-Perez, DePaul University’s Director of Research Compliance, in het Office of Research Services op 312-362-7593 of per e-mail op sloesspe@depaul.edu. U kunt ook DePaul’s Office of Research Services contacteren als:

  • Uw vragen, zorgen of klachten niet beantwoord worden door het onderzoeksteam
  • U het onderzoeksteam niet kunt bereiken.
  • U met iemand naast het onderzoeksteam wilt praten.

U mag deze informatie houden [of printen] voor uw eigen administratie.

Neem deel aan de enquête

Vertaling ME-gids


Lees ook

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
11 mei
11/05/2023 - 12/05/2023    
Hele dag
Conferentie over ME/cvs georganiseerd door UZ De Charité te Berlijn, bedoeld voor artsen en wetenschappers. Alle info: https://www.medpoint-gmbh.de/me-cfs-conference-2023 Programma: download PDF    
Events on 11/05/2023
11 mei
Geen Evenementen
Recente Links