Bron:

| 10610 x gelezen

Ja, het is zover! De webshop is online, en we vonden dat het onderhand weleens tijd werd voor een nieuw logo.

Logo

LOGO

Webshophttp://me-gids.spreadshirt.nl//

Van elk product dat je koopt, gaat 5 euro naar ME-gids.net. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden, en je kunt de producten ook nog eens aanpassen.

Lees verder voor het ontstaan van ons logo, en voor alle webshop opties op een rijtje!

Ons nieuwe logo

Zoals je ziet in ME-lintjes blauw met aflopende blauwtinten, en gebaseerd op de slogan die we eind vorig jaar hebben gebruikt voor de vergeet ME niet campagne (hetzelfde lettertype en bijna de kleurstelling).

Aangezien we een fusie zijn tussen ME(cvs).net en CVS-online, zie je dat die twee in het logo geïntegreerd zijn. De nadruk is op die manier ook minder op CVS komen te liggen, en meer op ME, wat meer de (biomedische) lading dekt.

Er is voor het ME lintje gekozen omdat het een goed en duidelijk herkenningspunt is.

We hopen dat het bij jullie in de smaak zal vallen!

De webshop: mecvs.spreadshirt.be

Momenteel werken we met 5 ontwerpen (na een bepaald aantal verkochte producten mogen we meer ontwerpen uploaden):

 • Vergeet ME niet – Pak de oorzaak aan, niet de patiënt
 • Vergeet ME niet – Je stuurt een AIDS patiënt toch ook niet naar de psychiater?
 • Vergeet ME niet – Met mijn positieve retrovirustest kan ik alleen terecht bij de psychiater
 • Het nieuwe logo van MECVS.net 
 • Een blue ribbon.

  Let op! Dit is het ontwerp van de site zelf, en niet het lintje zoals bij het logo staat. Daar is (voorlopig?) niets aan te doen. Er zijn ook een aantal producten waar je je eigen tekst aan toe kunt voegen met een blue ribbon.

Het nadeel van de slogans van Vergeet ME niet, is dat het alleen als bepaald soort bestand kan worden gebruikt, dat betekent dat de mogelijkheden om ‘m op T-shirts etc. te plaatsen beperkter is dan bij de andere ontwerpen.

De verzendkosten zijn 3 euro, naar zowel Nederland als België. Bij een totale productwaarde van meer dan €24,90 kan dit oplopen tot €5,90.

LET GOED OP: je kunt de kleuren van de producten zelf bepalen, maar niet alles staat even mooi en duidelijk!!! Kijk altijd eerst even of de kleur staat, en of er niks wegvalt door de gekozen kleur. De slogans staan bijvoorbeeld minder mooi op een zwart T-shirt. Op wit staat alles goed, daarom zijn de meeste producten in de shop standaard wit, maar als je erop klikt kun je, als die optie er is, een andere kleur aanklikken en kijken naar het resultaat.

LET GOED OP: als je op het product klikt, zie je onderin in de groene balk “maten” staan. Hier staan de precieze maten in van het product dat je wil bestellen. Zorg dat je de goede maten hebt, meet alles thuis even na voordat je wat bestelt!!

LET GOED OP: Je kunt ook je eigen tekst toevoegen. Dit kan alleen met de producten waar bij staat: Blue Ribbon met eigen tekst. Als je hierop klikt, zie je de mogelijkheid om zelf de tekst aan te passen.

Om alles overzichtelijker te maken, zijn er categorieën gemaakt. Bij de groene balk staat een uitschuifbalk met daarin “Alle categorieën”. Als je daarop klikt, zie je de verschillende categorieën aan de hand van de 4 (momenteel dus nog 3) ontwerpen. Daarna kun je in het uitschuifvenster ernaast, “Alle Producten”, nog selecteren of je vrouwen-, mannen- of kinderkleding wilt, of accessoires.

Er werd een ‘Steun ons’ pagina aangemaakt onder de naam ME/CVS Webshop. Daar vind je nog meer info met de mogelijke ontwerplogo’s.

7 reacties

 1. shirts
  goeie morgen allemaal.

  geweldig,wat een goed werk
  hebben jullie gedaan.
  en wat een grote maten,heerlijk.
  ben nog nooit zo blij geweest
  met mijn grote maat.

  lieve groetjes
  petraroos

Geef een reactie

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
27
28
30
31
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
29 mei
29/05/2024    
16:00 - 18:00
May 29th, 2024 – 16.00 CEST. EVERYTHING YOU ALWAYS WANTED TO KNOW ABOUT EHLERS-DANLOS SYNDROMES (EDS). Speaker Prof. Fransiska Malfait moderated by Mrs. Charissa Frank and Mrs. Eva Collado, ePAG [...]
02 jun
02/06/2024    
14:00 - 19:00
Op 2 juni organiseert de familie van een lotgenote een benefietdag. Op dit tuinfeest is iedereen welkom! Je kan de hele namiddag vrij binnenlopen op [...]
03 jun
03/06/2024    
14:00 - 16:00
Welke oplossingen kan de politiek bieden voor problemen van mensen met PAIS? Dertien organisaties op het gebied van long-covid, chronische lyme, ME/CVS en Q-koorts (samen [...]
Events on 29/05/2024
Events on 03/06/2024
03 jun
3 jun 24
Den Haag
Geen Evenementen
Recente Links