Bron:

| 2948 x gelezen

Dinsdag 4 augustus is de zesenzestigste uitzending van Wetenschap voor Patiënten op initiatief van de ME/cvs Vereniging met Michael Koolhaas en Prof. Frans Visser te bekijken met als thema:

ME: grotere gevolgen dan alleen de ziekte zelf

In deze video (12:37) vertellen Michael Koolhaas en Prof. Frans Visser over de maatschappelijke knelpunten, de rechten van ME patiënten en over wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van ME.

66. ME: grotere gevolgen dan alleen de ziekte zelf – Michael Koolhaas en Prof. Frans Visser

https://www.youtube.com/watch?v=TqG3h_cvbhQ 

Disclaimer: Deze video bevat geen diagnostische of therapeutische informatie over uw eigen medische situatie. Dit kan nooit ter vervanging dienen van een persoonlijk consult. De eventueel door de spreker genoemde medicijnen noemt hij op eigen verantwoordelijkheid. Leg vragen, klachten of symptomen tijdig voor aan uw behandelend arts. (Lees meer op http://www.wetenschapvoorpatienten.com)

Abonneer je op het kanaal Wetenschap voor Patiënten van de ME/cvs Vereniging om de nieuwste colleges te ontvangen of zie de uitzendplanning op de website van de ME/cvs Vereniging. 

Hou de uitzendplanning (cf. supra of zie onze kalender) in de gaten wanneer er chatmogelijkheid is om vragen te stellen. Vragen kunnen worden gemaild naar wvp@me-cvsvereniging.nl of twitter naar @WvPatienten.


Transcript College 66: ME: grotere gevolgen dan alleen de ziekte zelf

Video van Michael Koolhaas en Prof. Frans Visser, uitgezonden op 4 augustus 2015

Bron: © ME/cvs Vereniging, www.me-cvsvereniging.nl 


De volgende aflevering met Frank Twisk is gepland 11augustus en heeft als onderwerp “College 67: Het leven van een ME-patiënt: heden, verleden en toekomst

Lees/Bekijk ook: 

Alle transcripten van voorgaande afleveringen zijn bij het betreffende college online te lezen of een PDF van alle colleges kunt u hieronder downloaden:

Deze transcripten werden door de © ME/cvs Vereniging beschikbaar gesteld, inclusief de vraag- en antwoordsessies indien er chatmogelijkheid was.

Geef een antwoord

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Geen Evenementen
Recente Links