Bron:

| 2264 x gelezen

Dinsdag 11 augustus is de zevenenzestigste uitzending van Wetenschap voor Patiënten op initiatief van de ME/cvs Vereniging met Frank Twisk te bekijken met als thema:

Het leven van een ME-patiënt: heden, verleden en toekomst

In dit college (6:55) vertelt Frank Twisk over zijn leven als ME-patiënt. Over wat hij is kwijtgeraakt, over zijn strijd voor erkenning, en over hoe het verder zou moeten gaan.

67. Het leven van een ME patiënt: verleden, heden en toekomst – Frank Twisk

https://www.youtube.com/watch?v=C9otuPK2Ipg 

Disclaimer: Deze video bevat geen diagnostische of therapeutische informatie over uw eigen medische situatie. Dit kan nooit ter vervanging dienen van een persoonlijk consult. De eventueel door de spreker genoemde medicijnen noemt hij op eigen verantwoordelijkheid. Leg vragen, klachten of symptomen tijdig voor aan uw behandelend arts. (Lees meer op http://www.wetenschapvoorpatienten.com)

Abonneer je op het kanaal Wetenschap voor Patiënten van de ME/cvs Vereniging om de nieuwste colleges te ontvangen of zie de uitzendplanning op de website van de ME/cvs Vereniging. 

Hou de uitzendplanning (cf. supra of zie onze kalender) in de gaten wanneer er chatmogelijkheid is om vragen te stellen. Vragen kunnen worden gemaild naar wvp@me-cvsvereniging.nl of twitter naar @MEcvsVereniging.


Transcript College 67: Het leven van een ME-patiënt: heden, verleden en toekomst

Video van Frank Twisk, uitgezonden op 11 augustus 2015

Bron: © ME/cvs Vereniging, www.me-cvsvereniging.nl 


De volgende aflevering met Frank Twisk is gepland 8 september en heeft als onderwerp “College 68: Introductie en diagnose (Dr. Lucinda Bateman)

Lees/Bekijk ook: 

Alle transcripten van voorgaande afleveringen zijn bij het betreffende college online te lezen of een PDF van alle colleges kunt u hieronder downloaden:

Deze transcripten werden door de © ME/cvs Vereniging beschikbaar gesteld, inclusief de vraag- en antwoordsessies indien er chatmogelijkheid was.

Eén reactie

  1. Je had je dag wel niet,maar voor insiders was het alleszins begrijpelijk, hoor Frank. Maar ja, dat moet het ook zijn voor outsiders en da’s wat anders. Hoe langer ziek, hoe hopeloos fatalistischer/geslagener men wordt, helaas. Dat is de werkelijkheid. Murw.

    Groet,

    AnnaC

Geef een antwoord

Zijbalk

Volg ons
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
Geen Evenementen
Recente Links